Kraft Paints: Οι τελευταίες τάσεις στο χρώμα

Με το χαρακτηριστικό σύνθημα ‘Let’s Kraft!’ η Kraft Paints μάς παρακινεί να ασπαστούμε ό,τι πιο σύγχρονο στο χρώμα εσωτερικής διακόσμησης, μέσα από τον απόλυτο οδηγό για τη φετινή χρονιά, το ‘COLOR TRENDS 2022”.

Οι τάσεις του 2022 διαμορφώθηκαν μέσα από ένα ανατρεπτικό πάντρεμα τόνων που προήλθαν από 10 χρωματικές παλέτες, προκαλώντας μας να πειραματιστούμε και να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας στην υπέρ-μοντέρνα εκδοχή τους, φυσικά στις επιμέρους κατευθύνσεις που μας συγκινούν και μας ταιριάζουν περισσότερο. Από τις γήινες, οργανικές αποχρώσεις που εμπνέουν ασφάλεια και ηρεμία, μέχρι τα τολμηρά, έντονα χρώματα που μπλέκονται σε ανατρεπτικούς συνδυασμούς και μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία, έχουμε στη διάθεσή μας μία ευρεία γκάμα επιλογών αποχρώσεων, κατάλληλων συνδυασμών σε χρώματα, τεχνοτροπίες και φινιρίσματα καθώς και πολύτιμων συμβουλών διακόσμησης από τον απόλυτο γκουρού των τάσεων: την KRAFT Paints.

Ας ανακαλύψουμε μερικές…

Γήινες Αντιθέσεις

Πλούσιες φυσικές αποχρώσεις της άμμου, όπως το KR 2380 Hazelnut/F, και ζεστά καφέ του πηλού, της τερακότας, του κονιάκ και του ξύλου, όπως το KR 2593 Stucco Wall/F, πρωταγωνιστούν σε μια παλέτα με δυνατές δονήσεις και διαχρονικό χαρακτήρα, που με τη ζεστασιά της κάνει κάθε δωμάτιο να φαίνεται αμέσως άνετο και αναπαυτικό.

Χρωματικοί Συνδυασμοί: Με πράσινους τόνους επιτυγχάνεται η ιδανική αρμονία.
Deco Tip: Επιλέξτε έπιπλα ή διακοσμητικά από οργανικά υλικά (πέτρα, ξύλο, ρατάν) για το απόλυτο πάντρεμα με τη γήινη παλέτα σας.

Τα Κίτρινα της Αισιοδοξίας

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου, από τις πιο παλ, όπως το KR 2049 Early Morning/F, μέχρι τις πιο πλούσιες, χρυσοκίτρινες αποχρώσεις του κεχριμπαριού και του μελιού, όπως το KR 2047 Golden Fields, κυριαρχούν στις φετινές τάσεις, φωτίζοντας με την αισιοδοξία τους τους χώρους και τη ζωή μας. Είναι μία από τις πιο έξυπνες και ‘must’ επιλογές, ειδικά για το παιδικό δωμάτιο!

Χρωματικοί Συνδυασμοί: Μαζί με όλα τα παστέλ χρώματα ανεβάζουν τη διάθεση.

Deco Tip: Ανάγλυφα διακοσμητικά και υφάσματα με σχέδια αναδεικνύουν υπέροχα κάθε κίτρινο τόνο, φωτίζοντας όλο τον χώρο.

Το Μπλε της Θάλασσάς μας

Το μπλε αντιπροσωπεύει τη διαχρονική κομψότητα και ταυτόχρονα μας κάνει πάντα να αισθανόμαστε όμορφα – γι’ αυτό και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα… Το αγαπημένο μας φέτος είναι το μπλε της θάλασσας, ένα χρώμα δυναμικό και αναζωογονητικό που μας γεμίζει ενέργεια και ηρεμία σε όλες του τις αποχρώσεις: από τις πιο απαλές και αέρινες, όπως το CG 686 Eleftheria/F, που θυμίζουν ανοιξιάτικο ουρανό, μέχρι τις σκούρες του ωκεανού, όπως το KR 2209 Neptune’s Castle/F, που εμπνέουν αυτοπεποίθηση και ζωντάνια.

Χρωματικοί Συνδυασμοί: Το ροζ της πούδρας, το σομόν και το πορτοκαλί σε συνδυασμό με το σκούρο navy δημιουργούν έναν ρετρό χαρακτήρα.

Deco Tip: Απογειώστε το μπλε στους τοίχους με vintage έπιπλα – ιδανικά από ξύλο ή φυσικό δέρμα.

Ζωηρή & Τολμηρή διάθεση

Έντονα πορτοκαλί, όπως το CG 613 Spitha, τυρκουάζ, όπως το KR 1584 Ocean Jewel, ζωηρά φούξια, λαμπερά κόκκινα, μπλε ηλεκτρίκ, σμαραγδένια πράσινα και φλούο… Η τάση της μεγάλης επιστροφής των έντονων χρωμάτων μετουσιώνει την ποπ κουλτούρα σε μια χρωματική έκρηξη που δημιουργεί έντονα συναισθήματα χαράς.

Χρωματικοί Συνδυασμοί: Τα έντονα και φωτεινά χρώματα χρειάζονται έναν λευκό ή ουδέτερο καμβά για να αναδειχθούν.

Deco Tip: Προτιμήστε γεωμετρικά σχήματα σε αντικείμενα και υφάσματα, καθώς επίσης και μοντέρνα έπιπλα σε δανέζικο στυλ.

Η πρόταση όμως της KRAFT Paints δεν σταματάει εδώ… Εκτός από τις αποχρώσεις, η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι επίσης πολύ σημαντική. Επιλέξτε προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους τοίχους του σπιτιού σας, όπως το Master Easy Clean: Το πρώτο Vegan χρώμα στην Ελλάδα, με κορυφαίες πιστοποιήσεις. Το Master Easy Clean συνεισφέρει στην υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου, είναι φιλικό στο περιβάλλον και αντέχει στο συχνό πλύσιμο, κάτι που το καθιστά ιδανικό για χώρους όπου ζουν και κινούνται παιδιά.

Βρείτε τον οδηγό COLOR TRENDS 2022 της KRAFT Paints σε επιλεγμένα χρωματοπωλεία, ή κατεβάστε τον στο kraftpaints.com και μάθετε τα πάντα για τις φετινές τάσεις στο χρώμα!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.