Η αρσενική χελώνα που ταξίδεψε… 10 χιλιόμετρα για τα μάτια του θηλυκού

Ο Freddie… πληροφορήθηκε πως μια θηλυκιά χελώνα αποβιβάστηκε στον ζωολογικό κήπο του βρετανικού Τζέρσεϊ (στη νησιά της Μάγχης) και δεν έχασε τον καιρό του.

Το έσκασε αμέσως από το σπίτι του και… 24 ώρες αργότερα ήταν έξω από την πόρτα του κήπου, κινούμενος με ταχύτητες 400 μέτρων την ώρα!

Δυστυχώς βέβαια γι’ αυτόν, τον πήραν και τον μετέφεραν σε καταφύγιο ζώων πριν συναντήσει το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου του, τη θηλυκιά Astrid.Αργότερα τον παρέδωσαν μάλιστα στην ιδιοκτήτριά του, την Joanne Stanton, όταν η τελευταία έκανε έκκληση από το Facebook. Ο Freddie ετοιμάζεται τώρα για χειμερία νάρκη και όταν ξυπνήσει δεν θα θυμάται πιθανότατα τίποτα από όλα αυτά.

Η 53χρονη Stanton τον χαρακτήρισε μάλιστα «τυπικώς αργό» και είπε πόσο έκπληξη της έκανε το γεγονός ότι διένυσε τόσο γρήγορα την απόσταση. Τον ξέρει εξάλλου καλά, καθώς ο Freddie ζει με την οικογένεια όλη του τη ζωή.Κάποια στιγμή μάλιστα είχε χαθεί και πέρασε μακριά τους έναν ολόκληρο χρόνο, γι’ αυτό και έγραψαν τη διεύθυνσή τους πάνω στο καβούκι του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.