«Θεατρικό ηλιοστάσιο»!

Στο θέατρο «Αλώνι» το Σάββατο 23 Ιουνίου

Όπως κάθε χρόνο οι παλιοί και καινούργιοι φίλοι του Θεάτρου «Αλώνι» με αφορμή την ημέρα του Θερινού ή Θεατρικού ηλιοστασίου όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, μαζεύονται από νωρίς το απόγευμα για να ετοιμάσουν το χώρο του θεάτρου, να θυμηθούν τις περσινές δράσεις, να γνωριστούν και να ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Θεάτρου.

Όλα αυτά φέτος με συνοδεία μουσικής, αφού επιπλέον αφορμή είναι και η ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής που γιορτάζεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα με το θερινό ηλιοστάσιο. Επίσης θεσμός πλέον είναι και τα νόστιμα χειροποίητα τοπικά ορεκτικά και ντόπια ποτά που φτιάχνονται και προσφέρονται από τους φίλους του θεάτρου.

Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους, και θα περιλαμβάνει Σμυρνέικα τραγούδια και σκοπούς αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδας με τους μουσικούς Ζήσης Γεωργαλιός – κανονάκι, Ιωάννης Κουλιανός – πολίτικο λαούτο, Στράτος Μεγκές φωνή και κρουστά,Τάσος Λιλής – βιολί.

Σάββατο 23 Ιουνίου, στο Θέατρο Αλώνι Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο, ώρα έναρξης 8.30μ.μ. Eίσοδος ελεύθερη. Τηλ.επικοινωνίας 6973339142 Γιώργος Τριανταφύλλου, περισσότερες πληροφορίες www.theatroaloni.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.