Έκθεση χαρταετών στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Τους δημιούργησαν παιδιά των νηπιαγωγείων!

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:00 εγκαινιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας η Έκθεση Χαρταετών με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.–ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου η οποία θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 περίοδος που συμπίπτει χρονικά με την περίοδο της αποκριάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τους χαρταετούς έχουν δημιουργήσει παιδιά των νηπιαγωγείων του Νομού Μαγνησίας με σχέδια και υλικά που διάλεξαν από την τάξη και το περιβάλλον τους, κάνοντάς τον καθένα μοναδικό. Όλα άρχισαν με την προετοιμασία ενός βιωματικού Σεμιναρίου για τις νηπιαγωγούς του Νομού Μαγνησίας όπου ανάμεσα στα υλικά που θα χρειαζόταν, ήταν και ένας χαρταετός φτιαγμένος από τα παιδιά. Έτσι ο χαρταετός χτύπησε την πόρτα της φαντασίας τους και έγινε ο δικός τους χαρταετός.

Αυτή την ομορφιά πλημμυρισμένη με φαντασία θέλουν τα παιδιά των νηπιαγωγείων να μοιραστούν μαζί σας και σας προσκαλούν με τις νηπιαγωγούς τους, που τους υποστήριξαν για άλλη μια φορά στο ταξίδι της δημιουργίας και της έμπνευσης. Την έκθεση μπορούν να επισκεφθούν όσοι, μικροί και μεγάλοι θέλουν να απολαύσουν αυτή την μαγεία των χρωμάτων και των σχεδίων με την οικογένεια τους, την παρέα τους ή το σχολείο τους. Ο κάθε χαρταετός, μέσα από το μικρό καρτελάκι που τον συνοδεύει θα λέει ποιοι είναι οι φίλοι του, ποια παιδιά δηλαδή τον κατασκεύασαν, αλλά και τη δική του ιστορία, σε όσους βέβαια μπορούν να ακούσουν με τα αυτιά της ψυχής τους!

Για οργανωμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών επικοινωνήστε απογευματινές ώρες με Ζωγράφο κ. Έλενα Νικηφόρου στο τηλέφωνο 2421091150 ή στο Κέντρο Πληροφόρησης Δίαυλος στο τηλέφωνο 24210-25363 από Δευτέρα έως Παρασκευή:10:00 -14:00 & 18:00 – 20:30».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.