Έργο του Αρκά ανεβάζει η Πειραματική

Το έργο «Εχθροί εξ αίματος» θα κάνει πρεμιέρα τέλος Οκτωβρίου

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι πρόβες της πρώτης παραγωγής της Πειραματικής Σκηνής για την θεατρική σαιζόν 2014-2015. Πρόκειται για το έργο «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος Οκτωβρίου, δίνοντας την δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας να γνωρίσει την άγνωστη συγγραφική πτυχή του γνωστού σκιτσογράφου μας.

Μετά από ένα ατύχημα ο Εγκέφαλος πέφτει σε κώμα. Τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα, χτυπημένα κι αυτά και χωρίς ηγεσία, ορίζουν μια συνάντηση για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Στη συνάντηση έρχονται πρώτα το Παχύ και το Λεπτό έντερο και αρχίζουν να συζητούν για το επεισόδιο, διαφωνώντας έντονα.

Μέσα από αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις και ξεκαρδιστικούς διαλόγους θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μια άλλη πλευρά των πραγμάτων. Αθέατες πτυχές και κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια οδηγώντας την πλοκή σε ένα ευρηματικό φινάλε. Μια εντελώς απροσδόκητη δημιουργία του Αρκά σε θεατρική φόρμα.
Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι : Δημήτρης Πανταζής, Σπύρος Χαλκιάς, Τάκης Ρεζάν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.