Αντώνης Μιτζέλος- Έρρικα Πατρικίου απόψε στην «Εξωραϊστική»

Ο Αντώνης Μιτζέλος συναντάει την Ερρικα Πατρικίου, για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Βόλο, στο δροσερό κήπο του Θερινού Κινηματογράφου Εξωραιστική!

Ο Αντώνης Μιτζέλος, αγαπημένος Σκιαθίτης συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή, συναντάει την αγαπημένη ερμηνεύτρια και μουσικό Έρρικα Πατρικίου από τον Βόλο!

Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά, ο Αντώνης μαζί με την ακουστική του κιθάρα, παρέα με την Ερρικα και τους μουσικούς της, θα τραγουδήσουν τραγούδια από την μέχρι τώρα πορεία του, που έχει γράψει σαν δημιουργός για άλλους ερμηνευτές, από τους «ΤΕΡΜΙΤΕΣ» έως τον «ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ»: Με το ίδιο μακό, Πες μου θάλασσα, Φύλακας άγγελος, Φλασάκι, Πόσο σε Θέλω και τόσα άλλα… Παράλληλα, θα κάνουν στάση σε αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο ρεπερτόριο, με επιλογές από το έργο των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη κα.

Ο ήχος του πιάνου και του σαξόφωνου συνοδεύουν την μουσική του Αντώνη και την μοναδικά ζεστή και εκφραστική φωνή της Ερρικας σε ένα γλυκό μουσικό ταξίδι.

Μια παράσταση με πλούσιο υλικό, εναλλαγές, μουσικές εικόνες και ξεχωριστούς αυτοσχεδιασμούς, όπως αυτοί προκύπτουν από την αλληλεπίδραση των καλλιτεχνών με τον χώρο και τους θεατές.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες εις μνήμην του Θανάση Πολίτη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Αντώνης Μιτζέλος: ακουστική κιθάρα, φωνή
Ερρικα Πατρικίου: φωνή
Ηλίας Χατζόγλου: Πιάνο
Θανάσης Γάτης: Σαξόφωνο

Διάρκεια παράστασης: 2,5 ώρες

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014
Θερινός Κινηματογράφος Εξωραϊστική
Δημητριάδος 263
Έναρξη: 21.30
Κρατήσεις στο τηλ. 24210-30303
Γενική είσοδος: 7 ευρώ

To Σάββατο 26 Ιουλίου οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο Χορευτό Πηλίου όπου θα δώσουν μία συναυλία στο Aria bar.Η παράσταση αρχίζει στις 22.30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.