Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. Μακεδόνων

Πραγματοποιήθηκε, στις 18 Φεβρουαρίου 2015, μετά από το κάλεσμα του Δ.Σ., έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δια βοής εκλέχτηκε πρόεδρος της Γ.Σ. ο κ. Σπύρος Τσιανάκας και γραμματέας κ. Γρηγόρης Μπεκιαράκης. Μετά την ανάγνωση της ημερησίας διατάξεως που θέμα είχε την αναπλήρωση του Δ.Σ., μετά την αποχώριση μελών, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, έθεσε την παραίτηση του προς διευκόλυνση των διαδικασιών. Η γενική συνέλευση αποφάσισε τη διενέργεια νέων πρόωρων εκλογών. Και συγκεκριμένα, ορίζεται ως ημερομηνία εκλογών η 1η Μαρτίου 2015 και από ώρα 11.00 έως και 14.00 στην αίθουσα της «Λέσχης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μαγνησίας» (Τοπάλη 25 Βόλος) .

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εφορευτικής Επιτροπής να επικοινωνήσουν με την κα Βασιλοπούλα (Βάσια) Δωροδούλη, κ. Γιώργο Παρασχά και κ. Δημήτρη Αλμπανίδη και στο τηλ. 6945729228 έως και την 27η Φεβρουαρίου τρέχοντος.
Αίτηση υποψηφιότητας θα βρείτε στο f/b : ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΟΛΟΥ ή στο προεδρείο της Ε.Ε. Η αίτηση μπορεί να σταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.