Αφιέρωμα στη Μελίνα και «Οδύσσεια» στις Μηλιές

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με αφιέρωμα στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη και παιδική θεατρική παράσταση συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2014» στις Μηλιές.
Την Τρίτη 5 Αυγούστου στην αίθουσα του Συλλόγου, ώρα 9.00 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα φλερτ με τη Μελίνα»
Μια παράσταση αφιερωμένη στη Μελίνα με μουσική, τραγούδι, θεατρικά αποσπάσματα και προβολές από τις διαδρομές της. Στην ερμηνεία η Νίκη Φραγκούλη, στο πιάνο ο Άρης Γραικούσης και στην οπτικοακουστική υποστήριξη ο Κώστας Γιαννέλος. Είσοδος ελεύθερη.
Την Τετάρτη 6 Αυγούστου, ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου, η παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μηλεών θα παρουσιάσει την «Οδύσσεια» σε διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Είσοδος ελεύθερη για μαθητές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.