Βιωματικές συναντήσεις για την «τέχνη του διαλόγου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 18:00 με 19:30 στο κτήριο του Μεταξουργείου στην οδό Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως, πραγματοποιείται η επόμενη συνάντηση του κύκλου βιωματικών συναντήσεων με θέμα ” η τέχνη του διαλόγου ” από τη Βίκη Πουλημένου – Τέσντορπφ – Κλινική Ψυχολόγο MA,USA, Ψυχοθεραπεύτρια BDP.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στόχος των συναντήσεων είναι η μεταφορά με τη βοήθεια εθελοντών που θα ” παίζουν ” θεατρικά σκετς, τεχνικών και τρόπων που βοηθούν να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, για να φτάσουμε σε μια συνεννόηση, έτσι ώστε και οι δυο πλευρές να είναι ικανοποιημένες. Να μάθουμε δηλαδή πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να ανακαλύψουμε έναν κοινό παρανομαστή.

Συνολικά τα βιωματικά σεμινάρια είναι οκτώ και πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη για τις επόμενες εβδομάδες την ίδια ώρα ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.