Βραδιά με το Νίκο Παρθένη και το Ζαφείρη Κουκουσέλη

Για την πανσέληνο, στην Άνω Κερασιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, και την χορηγία του Φίλιππα Κακλή, διοργανώνει την καθιερωμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια, «Βραδιά Πανσελήνου», στη θέση Τσαϊρι Άνω Κερασιάς Δευτέρα 11 Αυγούστου. Η Συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση, που αποτελεί θεσμό, συγκεντρώνει πολύ κόσμο από την Κάτω Κερασιά, τον Βόλο, τη Μαγνησία ευρύτερα, τη Λάρισα και άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας.

Για δέκα σχεδόν χρόνια, τη «Βραδιά Πανσελήνου» πλαισιώνει η Καλλιτεχνική Ομάδα Νίκου Παρθένη και Ζαφείρη Κουκουσέλη με εκλεκτούς συνεργάτες που παρουσιάζουν επιλεγμένα λαϊκά, έντεχνα, παραδοσιακά, σύγχρονα ελληνικά τραγούδια, με κριτήριο επιλογής το σημαντικό τους περιεχόμενο.

Έτσι, η καλλιτεχνική ομάδα έχει συνδέσει τη μουσική της πορεία με τη «Βραδιά Πανσελήνου», αφού συμμετέχει ανελλιπώς δημιουργώντας κάθε φορά την ανάλογη ατμόσφαιρα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της Άνω Κερασιάς.

Μαζί τους οι σταθεροί συνεργάτες Δημήτρης Μπεφάνης, Εύη Κυρίτση, Θανάσης Ματζίλης, και ο Ρισέλ Μέτα. Συμμετέχει ο μουσικός και τραγουδοποιός Ιορδάνης Σιδηρόπουλος. Όπως πάντα, οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν και δικά τους τραγούδια, από τα οποία άλλα κυκλοφορούν στη δισκογραφία και άλλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Βραδιά Πανσελήνου» πραγματοποιείται με γεννήτρια, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, κάτι που προσδίδει μυσταγωγική ομορφιά στα δρώμενα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.