Βραδιά χορού, χαράς, αγάπης με το Σύλλογο Τρικερίου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, βραδιά χορού, χαράς, αγάπης και κεφιού, στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγριάς με αφορμή την λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου χοροδιδασκαλίας και συμμετείχε ενεργά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικερίου και με τα δύο του χορευτικά τμήματα, ενηλίκων και παιδικό. Τα μέλη του χορευτικού συμμετείχαν φορώντας τις χρυσοποίκιλτες γυναικείες και ανδρικές παραδοσιακές τους φορεσιές, ενώ παρουσιάστηκαν Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου μας, κας Χριστοπούλου Χριστίνας.

Για μία ακόμη φορά, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η συνεισφορά της δασκάλας μας του χορού κυρίας Χριστοπούλου Χριστίνας ήταν ανεκτίμητη. Η απόδοση και των δύο χορευτικών τμημάτων ήταν, αναμφισβήτητα, εκπληκτική και καταχειροκροτήθηκαν θερμά απ’ όλους τους παρευρισκόμενους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν το ιδιαίτερο πάθος και πείσμα για την ολοκλήρωσή της αποστολής της, που μεταλαμπάδευσε με επιτυχία τόσο στους μικρούς χορευτές όσο και στους ενήλικες. Βέβαια, θα πρέπει να επισημανθεί και η εξαιρετική παρουσία των χορευτικών συγκροτημάτων του οικοδεσπότη μας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς Βόλου.
Η βραδιά κύλησε μέχρι το τέλος μέσα σε χαρά, ευγενή άμιλλα, μουσική και χορό μέσα σε μία ομολογουμένως τέλεια αίθουσα εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα, οι μικροί χορευτές σκόρπισαν αισθήματα ικανοποίησης στους γονείς αλλά και στους συγγενείς τους, οι οποίοι τους καμάρωσαν καθ’ όλη την διάρκεια του χορού. Τέλος, θα πρέπει να δοθούν και τα εύσημα στους διοργανωτές της βραδιάς για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.