Γιορτάζει και χορεύει η Ανατολική Ρωμυλία

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας Βόλου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Ενυδρείο» στην πλατεία Αναύρου, έναντι του ΙΝ Αγίας Τριάδος Νοσοκομείου Βόλου.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την παρουσίαση μουσικοχορευτικού προγράμματος από τμήματα του συλλόγου με χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Βόρειας Θράκης, δεδομένου, ό,τι ο Σύλλογος δραστηριοποιείται επί σειρά ετών και ως χορευτικός όμιλος, καθώς και γλέντι για όλους τους παρευρισκομένους, με ρυθμούς από όλη την Ελλάδα. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς θα αναλάβει μουσικό σχήμα με το Νίκο Μούτσελο και τη Λίλιαν Τσιπτσέ, στο τραγούδι.

Η τιμή της κάρτας ανέρχεται σε 12 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστη κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών. Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Κυριάκος Κυτούδης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν στην πρώτη εκδήλωση για το 2016, υποσχόμενος πως θα ακολουθήσουν αρκετές εκδηλώσεις και για αυτήν τη χρονιά. Για κρατήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κυριάκο Κυτούδη: 2421065262, 694 700 1360 και 694 66 72 996.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.