Γιορτή λήξης των χορευτικών τμημάτων

Διοργανώνει ο «Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου»

«Ο Σύλλογος Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Αν. Ρωμυλίας Βόλου» διοργανώνει το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 γιορτή, για τη λήξη των χορευτικών τμημάτων για τη χρονική περίοδο 2014-2015.
Η εορταστική εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στο Κέντρο “Ενυδρείο”, με μουσική και πολύ χορό από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η τιμή της κάρτας είναι 12 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό-αναψυκτικά που θα συνοδεύεται με πολύ κέφι και χορό.
Η γιορτή αυτή διοργανώνεται λίγες ημέρες μετά από ένα μεγάλο γεγονός για το σύλλογο, το 3ο Πανθεσσαλικό Αντάμωμα Παιδικών Τμημάτων Συλλόγων Αν. Ρωμυλίας και Δημοτικών Σχολείων που συνδυάστηκε με την παραμονή της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Τριάδος από το Καβακλί της Αν. Ρωμυλίας.
Το ΔΣ του συλλόγου, θα ήθελε, ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και χορηγούς που συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτή καθώς και στη μεταφορά της Ιεράς Εικόνας. Να σημειωθεί πως το στολισμό της εικόνας ανέλαβε, αφιλοκερδώς, το ανθοπωλείο “Αλέκος” (Μαιάνδρου 4).”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.