Γρηγ. Βαλτινός: Μεγάλη στιγμή «Ο Βιολιστής» με το ΔΗΠΕΘΕ

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», για το θέατρο και τα σχέδιά του…

Ως μια μεγάλη στιγμή χαρακτήρισε την παράσταση «ο Bιολιστής στη στέγη» στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει, όταν ανέβηκε ως συμπαραγωγή από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και τις επιχειρήσεις του Γιώργου Λεμπέση, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός.

Μιλώντας στο πολιτιστικό ένθετο του «Ράδιο-Ένα 102,5» και συνομιλώντας με τον Ηλία Κουτσερή, με αφορμή την παράσταση «Δείπνο με φίλους» που ανεβαίνει απόψε το βράδυ στο δημοτικό θέατρο Βόλου, ο κ. Βαλτινός, μίλησε για μια μεγάλη επιτυχία που αναγνωρίστηκε τότε σε όλη την Ελλάδα.

Όπως υποστήριξε στο μεταξύ ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στο έργο «Δείπνο με φίλους», «υπάρχει μια ωφελιμότητα που την αναγνωρίζεις με το τέλος του έργου. Δεν είναι απλά δυο αδιάφορες ώρες γέλιου. Είναι το έργο που προκαλεί τις περισσότερες συζητήσεις και το οποίο συγκινεί…

Πιστεύω ότι μια καλή παράσταση ανεβάζει τον πήχη, κάνει το κοινό πιο απαιτητικό και αυτός είναι ο στόχος μας. Μας κάνει και εμάς καλύτερους.»

Αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις του, ο κ. Βαλτινός τόνισε ότι το χειμώνα θα ανεβάσει το «Le Prenom» που σημαίνει «για το όνομα», που έχει να κάνει με τη σύγχρονη πραγματικότητα. Ένα κοινωνικοπολιτικό έργο, που ξεκινά με αφορμή το όνομα που θα δοθεί σε ένα παιδί.

Το συγκεκριμένο έργο, όπως τόνισε, δε θα βγει σε περιοδεία, καθώς στις 15 Απριλίου θα γίνει πρεμιέρα με το «Βιολιστή στη Στέγη» στο Badminton, έργο το οποίο όπως προαναφέρθηκε, είχε παρουσιαστεί παλαιότερα, ως συμπαραγωγή και του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.