«Δεσποινίς ετών 39» πάει στο ΔΗΠΕΘΕ!

Προκειμένου να βοηθήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκής και Θεατρική Παρέα του, αφού ξεπεράστηκαν όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, και τα τελευταία νομικά κωλύματα «ανακοινώνει και επίσημα ότι θα παρουσιάσει απόψε Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 21:30 την επιτυχημένη θεατρική παράσταση των Σακελάριου-Γιαννακόπουλου ΄΄Δεσποινίς ετών 39 ΄΄ στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄.

Η σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια είναι του Σταμάτη Παγασαίου και τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Σοφία Χαλίδου, Δημήτρης Κοσμάς, Γιάννης Τσουρέλης, Γιάννης Γκουμάκης.

Σας περιμένουμε όλους ακόμα και αν έχετε απολαύσει ξανά την παράσταση μετά την περιοδεία της στο Πήλιο , γιατί η παρουσία σας και το χαμόγελο σας εκτός από την δική μας χαρά ,αυτή την φορά θα δώσει και περισσότερα χαμόγελα σε κάποιους συνανθρώπους μας , μιας και σχεδόν όλα τα έσοδα (πλην του 15% των λειτουργικών εξόδων) θα δοθούν στο ΄΄ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄΄ .

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και 2 ευρώ για μαθητές-φοιτητές-άνεργους (με την επίδειξη κατά την είσοδο του αντίστοιχου αποδεικτικού ,κάρτα ανεργίας ,πάσο κτλ).Προπώληση γίνεται από τον Σύλλογο στην Συκή , από την Σχολή Οδηγών «Πήγασος» Ιάσονος-Αγ.Νικολάου και από το καφέ ΄΄4 εποχές (Σπυρίδη-Τ.Οικονομάκη). Λίγο πριν την έναρξη της παράτασης θα πωλούνται στα ταμεία του ΔΗΠΕΘΕ.

Με τον φιλανθρωπικό σκοπό αυτής της παράστασης μπορούμε όλοι μαζί να δυναμώσουμε κι άλλο το ΧΑΜΟΓΕΛΟ περισσότερων παιδιών!! Σας περιμένουμε».

Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.