Διαδραστικό πολιτιστικό πείραμα…

Με το «Default 5» στις 23-24 Μαΐου στο Μουσείο Τσαλαπάτα και στο Lab Art

Το default είναι ένα σημείο τομής. Ένας τόπος σύζευξης τάσεων και ρευμάτων της σύγχρονης αστικής κουλτούρας όπου νέοι καλλιτέχνες έρχονται σε επαφή, ανταλλάσσουν ιδέες και συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό πείραμα μέσα από την παρουσίαση των έργων τους. Η αρχιτεκτονική, η μουσική, η κινούμενη εικόνα, η φωτογραφία, η γραφιστική συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά δημιουργώντας μια σειρά αυτοτελών ‘επεισοδίων’.

Το πέμπτο επεισόδιο του default επιστρέφει στο Βόλο, και σε συνεργασία με την σχολή Αρχιτεκτονικής της πόλης αναδεικνύει για ακόμα μία φορά την διαφορετική ματιά νέων καλλιτεχνών, μέσα από προβολές, χρήση δημιουργικών μέσων και μίξη διαφορετικών τεχνικών.

Η έκθεση των έργων τους θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαΐου στους χώρους του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, ενώ το μουσικό κομμάτι του επεισοδίου θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου από το Μουσείο και θα συνεχιστεί το βράδυ στον πολυχώρο του Lab Art. Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη.

Την μουσική επιμέλεια αναλαμβάνει ένας ανερχόμενος μουσικός από την Ολλανδία, ο Borris Bunnik aka Versalife με την παρουσίαση ενός live project το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαΐου. Μαζί του καλεσμένοι οι MCMXC, Yparxei provlima Amalia, Espeekay, atsou και Anarchytechtone καθώς και οι βασικοί συντελεστές του default (Bu$$, i:Diom).

Art Exhibition // Audio // 23-24 Μαϊου / 23-24 May

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα // Lab Art /
2 ημέρες Εικαστικών και Μουσικών δράσεων

Έναρξη // 23.05 / 16.00

Συμμετέχοντες // Participants

Alexandros Psychoulis // artist
http://psychoulis.blogspot.gr

Katerina Koutsogianni // architect
http://www.flickr.com/photos/koutsogianni/

Eva Papamargariti // visual artist
http://evapapamargariti.tumblr.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.