« Δυο πατρίδες τραγουδούν»

Εκδήλωση του Συλλόγου Σοφαδιτών

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε δυο Δημοτικές Χορωδίες θα γίνει ο Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, το Σάββατο, 27 Σεπτέμβρη, στο Αμφιθέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Πρόκειται για μια μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Δυο πατρίδες τραγουδούν», προγραμματισμένη ήδη πολλούς μήνες πριν, που διοργανώνει ο δραστήριος πολιτιστικός σύλλογος, σε συνεργασία με τους δύο Δήμους, Βόλου και Σοφάδων. Η καταξιωμένη Πολυφωνική Δημοτική Χορωδία Βόλου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της, Γιάννη Καρκάλα, και η νέα αλλά γρήγορα ανερχόμενη Δημοτική Χορωδία Σοφάδων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Γιαννέλου θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ενώ ο ηθοποιός Βασίλης Μητσάκης, που γεννήθηκε στους Σοφάδες και έζησε τα μαθητικά του χρόνια στο Βόλο, θα αποδώσει χαρακτηριστικά αποσπάσματα σχετικών λογοτεχνικών σελίδων.

Με την εκδήλωση αυτή οι Σοφαδίτες του Βόλου, ανταμώνοντας μουσικά τις δυο πατρίδες τους, θα τιμήσουν τους συμπατριώτες τους που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ως πρόεδροι στο σύλλογο, από την ίδρυσή του ως σήμερα.

Το Δ. Σ. του συλλόγου, που έχει αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, αλλά και κάθε Βολιώτισσα και Βολιώτη που αγαπάει την καλή μουσική να απολαύσουν αυτή τη μουσική πανδαισία. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.