Δωρεάν οι φοιτητές για χορό στην «Ανατολική Ρωμυλία»

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Σύλλογο Διατήρησης και Προβολής της Παράδοσης της Ανατολικής Ρωμυλίας του Βόλου που λειτουργεί ως χορευτικός όμιλος και διατηρεί τέσσερα χορευτικά τμήματα.

Τα τμήματα φοιτητών και ενηλίκων διεξάγονται κάθε Δευτέρα και ώρα 6.30 και 7.30 μμ, ενώ το τμήμα παραστάσεων πραγματοποιείται κάθε βράδυ Πέμπτης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Σύλλογός μας επιδιώκοντας τη μεταλαμπάδευση της μουσικοχορευτικής παράδοσής μας στις νέες γενιές και κατανοώντας τη συγκυρία στην οποία οι φοιτητές προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, αποφάσισε για τους φοιτητές ιδιωτικών και δημοσίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που θα εγγραφούν τον Οκτώβριο να έχουν δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.

Εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (απόγευμα) στο χώρο διεξαγωγής των χορευτικών τμημάτων (3ο και 9ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6946672996, 6947001360, 24210 65262 (Κυριάκος Κυτούδης), και ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] και στο facebook: Σύλλογος Αν. Ρωμυλίας Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.