Εκδηλώσεις και δράσεις συλλόγων της Μαγνησίας

# To ”Kαφέ της Επιστήμης”, (που γίνεται στο Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη, Αντωνοπούλου 17), σε συνεργασία με τον Eλληνογαλλικό Σύνδεσμο, διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 7.00 μ.μ. την ομιλία της κ. Συνοδής Καγιάννη, ιατρού Γυναικολόγου – Μαιευτήρα, με θέμα ” Προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος ανά ηλικία. Ο ύπουλος ιός ΗΡV ”. Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του κοινού.

# Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 58ου Σ.Ν/Π Βόλου αποφάσισε την επέτειο των 100 χρόνων προσκοπισμού, διοργανώνοντας μία εκδήλωση αναμνήσεων και προσκοπικού πνεύματος, διανθισμένη με πολλές εικόνες από το παρελθόν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα του Μεταξουργείου, στη Ν.Ιωνία, στις 8:00 μμ.

# Ημερίδα για τα μέτρα ασφαλείας στους εργασιακούς χώρους, οργανώνει σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα το Νομαρχιακό Τμήμα Μαγνησίας της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών στο ξενοδοχείο Valis.

# Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών διοργανώνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:00, στην αίθουσα Α του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον Άρεως επιστημονική διάλεξη με θέμα: “Σχεδιασμός της ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών μεγάλων διαστάσεων. Οι περιπτώσεις του ολυμπιακού σταδίου του Αζερμπαϊτζάν και του κλειστού σταδίου Al-Sadd στο Κατάρ”. Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευριπίδης Μυστακίδης.

# Την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 18:00 με 19:30 στο κτήριο του Μεταξουργείου (στην οδό Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως), πραγματοποιείται η επόμενη συνάντηση του κύκλου βιωματικών συναντήσεων με θέμα ” η τέχνη του διαλόγου ” από τη Βίκη Πουλημένου – Τέσντορπφ – Κλινική Ψυχολόγο MA,USA, Ψυχοθεραπεύτρια BDP.

# To ”Kαφέ της Επιστήμης”, Αντωνοπούλου 17, (Πολυχώρος Τέχνης Φουντούλη) σε συνεργασία με τον Eλληνογαλλικό Σύνδεσμο, τον Σύλλογο Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής ”Άγ. Ιωσήφ” και τον Σύνδεσμο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, διοργανώνουν τη Δευτέρα 16 Mαρτίου 2015 στις 7.00 μ.μ. την ομιλία της κ. Αρτεμισίας Χατζηγεωργίου – Κουτσούκου, καθηγήτριας Γαλλικής Γλώσσας, με θέμα ” Η γυναίκα στο ποιητικό έργο «Άνθη του κακού» του Γάλλου ποιητή Σαρλ Μπωντλαίρ (1821 – 1867) ” .Απαγγελία ποιημάτων από τον ηθοποιό κ. Βασίλη Μητσάκη. Θα ακολουθήσουν συζήτηση και ερωτήσεις του κοινού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.