Εκδηλώσεις και πίτες συλλόγων της Μαγνησίας

# Το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 9.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, στα Μελισσάτικα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν μουσική και τραγούδια από Βολιώτες δικηγόρους.
# Ο Σύλλογος Πολυνεριτών Τρικάλων Ν.Μαγνησίας διοργανώνει τον ετήσιο χορό και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του με συνοδεία κλαρίνου και δημοτικών τραγουδιών το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00 μ.μ. Στην ταβέρνα “ Η Καλή Καρδιά ” στον Άι-Γιώργη Βελεστίνου.
# Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βόλου «Ιάσων», διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00, στην ταβέρνα «Καστέλι», την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και αποκριάτικο γλέντι. Τιμή πρόσκλησης 14 ευρώ ενήλικες και 7 ευρώ τα παιδιά. Περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.
# Η Διοίκηση του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Μαγνησίας καλεί τους συνταξιούχους του ΙΚΑ στην ετήσια κοπή της πίτας που θα γίνει την Κυριακή 15 Φλεβάρη 2015 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου στις 11 το πρωί.
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανιών διοργανώνει συνεστίαση , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 13.00 στο κέντρο «Σουίπας Παλλάς» στις Αλυκές.
# Το Xοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.M.Ε. διοργανώνει αποκριάτικο χορό – παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 15 Φλεβάρη στο κέντρο ”Πολιτεία” στο Διμήνι με εννιαμελή ορχήστρα. Κατά τη διάρκεια του χορού θα κοπεί και η πίτα του Συλλόγου. Ώρα προσέλευσης 12:30. Τιμή κάρτας (πλήρες μενού και ποτά) 15€ για τους ενήλικες και 10€ για τα παιδιά.
# Το Δ.Σ. της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Βόλου, διοργανώνει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, και ενημέρωση των μελών για τις εκδηλώσεις του 2015. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ-Μπαρ Marabu, Όγλ 35/Ορφέως, την Κυριακή 15/02/2015 και ώρα 7 το απόγευμα.
# Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Βόλου, ανακοίνωσε ότι, την 18η Φεβρουαρίου και ώρα 6,30 μ.μ. στο χώρο του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, θα γίνει Γενική Συνέλευση και κοπή πίττας. Θα γίνει συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν τα σχολεία, καθώς και προτάσεις.
# Τα Κέντρα Διημέρευσης ΑμεΑ ,Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων Με Αναπηρία της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση του Δ. Βόλου, διοργανώνουν την ετήσια αποκριάτικη γιορτή τους που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της στέγης ( Καζαντζάκη με τέρμα Βενιζέλου ) την Τετάρτη 18-02-2015 και ώρα 17.00-19.00 μ.μ. Οι ωφελούμενοι της Στέγης θα ετοιμάσουν διάφορα εδέσματα για την γιορτή και θα παρουσιαστεί ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετέχουν και μέλη της Δομής.

Η ΠεριηγητικήΛέσχη κόβει την πίτα
Η κοπή της πίτας της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Παρκ» στις 12.30 το μεσημέρι, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Δηλώσεις και κάρτες συμμετοχής στο γραφείο της Λέσχης, Σπ. Σπυρίδη 30, 2ος όροφος, τηλ. 23935, καθημερινά 10-12π.μ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.