Εκδηλώσεις και συνεστιάσεις συλλόγων της Μαγνησίας

# Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άλλης Μεριάς σε συνεργασία με την Ομάδα Α.Π.Ο. Δράση σας «προσκαλούν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο της Άλλης Μεριάς για να κατασκευάσουμε όλοι μαζί τα παραδοσιακά αερόστατα των Αποκριών. Μαζί με καφεδάκι και καλή διάθεση θα μάθουμε όλες τις τεχνικές κατασκευής των αερόστατων. Επίσης την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στο κεντρικό parking στις Σταγιάτες στις 17.00 θα γίνει το παραδοσιακό πέταγμα των αερόστατων που θα κατασκευαστούν».

# Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου Βόλου θα πραγματοποιήσει αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πλατεία Χρυσοχοϊδη Βόλου το Σάββατο 21/2/2015 και ώρα 4:00μ.μ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «θα παρουσιαστούν πολλά παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα δρώμενα, γαϊτανάκι από τα παιδιά του συλλόγου μας και θα συνεχίσουμε με πολύ μουσική και χορό. Θα προσφερθούν γλυκίσματα για τα παιδιά και κρασί για τους μεγάλους»
# Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και γενικά εκείνους που αγαπούν τη μουσική, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 1 Μαρτίου (6μμ) στο φιλόξενο χώρο του “MARABOU” Ογλ 35. Πληροφορίες : Γιάννης Τζαμτζής – τηλ. 6974021304, Κώστας Ανέστης – τηλ. 6977800499. Το blog του συλλόγου στο ιντερνετ : http://volosmusic.blogspot.gr και η σελίδα του συλλόγου στο facebook : Σύλλογος-Φίλων-Μουσικής-Βόλου
# Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 21.00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας του Συλλόγου Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Βόλου. Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του κέντρου “ΚΧ 1948”, Κύπρου 91-93.
# Το Προσωπικό της Μονάδας Απασχόλησης Βρεφών και Νηπίων Άλλης Μεριάς, προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στην αποκριάτικη γιορτή του Σταθμού, την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015,στο χώρο της Δομής και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να ξεφαντώσουμε…». Πληρ. τηλέφωνο 2421049430.
# Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο «Χίλια Χείλια» (Νεαπόλεως 10). «Προσκλήσεις από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου (πληρ: κ. Κωστόπουλος τηλ:2421024511).»
# Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου διοργανώνει αποκριάτικο παιδικό πάρτυ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00π.μ. με 14:00μ.μ. στο Ξενοδοχείο Volos Palace. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «φορέστε τις αγαπημένες σας στολές και ελάτε όλοι μαζί να ξεφαντώσουμε! Τιμή πρόσκλησης: 5 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.