Εκδηλώσεις συλλόγων της Μαγνησίας

# Η ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 21:00, στο Κέντρο «Κ.Χ. 1948» ( Πρώην Καναράκια, Κύπρου 93 Βόλος).

# Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και γενικά εκείνους που αγαπούν τη μουσική, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 1 Μαρτίου (6μμ) στο φιλόξενο χώρο του “MARABOU” Ογλ 35. Πληροφορίες : Γιάννης Τζαμτζής – τηλ. 6974021304, Κώστας Ανέστης – τηλ. 6977800499. Το blog του συλλόγου στο ιντερνετ : http://volosmusic.blogspot.gr και η σελίδα του συλλόγου στο facebook : Σύλλογος-Φίλων-Μουσικής-Βόλου.

# Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, προσκαλεί τα μέλη του, τους διορισμένους και αδιόριστους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής καθώς και όλους τους φίλους, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μάρτη, στο παραλιακό Ουζερί «ROMEO» στις 12 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.