Εμφάνιση του Μιχάλη Ρακιντζή στο Βόλο

Για τα «γενέθλια του Lab Art», αύριο το βράδυ

Μία και μοναδική εμφάνιση με αφορμή τον έναν χρόνο λειτουργίας του Lab Art, θα κάνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο γενέθλιο πάρτυ στο Lab Art μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Tο αγαπημένο live stage στο Βόλο κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και σας προσκαλεί σε ένα ασύλληπτο ζωντανό Party!

Ζωντανά επί σκηνής, ο Μιχάλης Ρακιντζής, ένα είδωλο της ελληνικής μουσικής ιστορίας, παρέα με το σχήμα του και όλες τις επιτυχίες του!

Η διάθεση στο συναυλιακό χώρο Lab Art στο Βόλο ανεβαίνει ψηλά με μια μυθική συναυλία, ένα πραγματικό απωθημένο από τα παιδικά χρόνια. Τραγούδια αγαπημένα από τον καλλιτέχνη που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision ξεπερνώντας την πιο hitech προσδοκία.

Lab Art, Τσαλαπάτα – Βόλος. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 9€, Ταμείο 12€. Προπώληση από :Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας), Elefantas coffee bar , Τ.Οικονομάκη 70Α, διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ: 242140 3454. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.