Επέστρεψε το Volume Festival

Απόψε η δεύτερη βραδιά στο χώρο του Lab Art

To καθιερωμένο Volume Festival επιστρέφει για 6η χρονιά.
Η μεγαλύτερη live συναυλιακή εμπειρία επέστρεψε από χθες στο Βόλο, με γνωστούς ‘Έλληνες της εναλλακτικής μουσικής σκηνής και μεγάλους καλεσμένους από το εξωτερικό!

Δύο ημέρες μουσικής, 8 σχήματα live στο χώρο του Lab Art στο παλιό μουσείο Τσαλαπάτα (στην είσοδο της πόλης) με ένα εισιτήριο.

Σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου: Στιχόβολη, Los Dos O Mas, Death & Vanilla (SWE), Shantel & Bucovina Club Orkestar (GER), >after party Dj set. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!
Tιμές προπώλησης : -διήμερο pass 25 € (limited – διαθέσιμο μέχρι 20 Οκτ.), -μονοήμερο για Παρασκευή 12 €. -μονοήμερο για Σάββατο 15 €, *κατόπιν εξάντλησης η τιμή για τις 23/10 είναι 15 € και για τις 24/10 είναι 18 € όσο και στο ταμείο.
Σημεία προπώλησης: -Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, -Public store, Ογλ με Κονταράτου. -Seven Spots, -Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β, -Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876, καθώς και σε ΟΛΑ τα καταστήματα Public | Παπασωτηρίου | Seven σε όλη την Ελλάδα! Πληροφορίες / κρατήσεις : 2421403454 (ώρες γραφείου), Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και το magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.