Εργαστήρι βιτρώ στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει εργαστήρι δημιουργίας έργων βιτρώ για ενήλικες στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, στον Βόλο, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 – 12:30 μ.μ.
Στη διάρκεια του εργαστηρίου, η διακοσμήτρια – βιτραλίστ Δέσποινα Κότογλου θα μυήσει τους συμμετέχοντες στην τεχνική της υαλογραφίας, μια μορφή ζωγραφικής σε γυαλί που συγγενεύει με την τέχνη του ψηφιδωτού.

Η τεχνική αυτή επιτρέπει τη χάραξη και κοπή του γυαλιού σε μικρά, πολύχρωμα φύλλα τα οποία, μέσω των κατάλληλων συνδυασμών, μπορούν να συνθέσουν μοτίβα και διακοσμητικά στοιχεία.

Η είσοδος στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας στο τηλ.: 24210 29844 (καθημερινά 10:00 – 17:00 εκτός Τρίτης). Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα. Νότια Πύλη, Βόλος. Τηλ.: 24210 – 29844.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.