Ετήσια εκδήλωση του «Κοινού των Μαγνήτων»

Στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου

“Το Κοινόν των Μαγνήτων”, το Παγκόσμιο Σωματείο Αποδήμων Μαγνήτων, διοργανώνει την ετήσια , κεντρική εκδήλωση του τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου και ώρα 20:30 , στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ με ομιλητή τον ομότιμο καθηγητή του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Κοινού των Μαγνήτων Δημήτριο Παντελοδήμο, ο οποίος έχει διενεργήσει πολυετή έρευνα για το θέμα , η οποία θα δημοσιευθεί σύντομα σε βιβλίο.

Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με την υψίφωνο Σύλβια Τσιμπανάκου σε ένα μουσικό ταξίδι από την κλασική μουσική στον παγκόσμιο κινηματογράφο και το ελληνικό τραγούδι, με τη συνοδεία του Πάνου Γαλανοπούλου στο πιάνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί επίσης βραβείο σε αριστούχο μαθητή της Μαγνησίας , που εισήχθη μεταξύ των πρώτων στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, από τον Δημήτρη Ηλιόπουλο , διευθυντή του Κέντρου Συστημικής Βιο-ατρικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες (UCLA).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.