«Ημερολόγια αισιοδοξίας 2016»

Τα νέα ημερολόγια της Σμαρούλας Παντελή

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφόρησαν τα νέα ημερολόγια της Σμαρούλας Παντελή! Η δημοφιλής ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας ετοίμασε για το 2016 ένα Ημερολόγιο αισιοδοξίας, διαθέσιμο σε δύο χρώματα –κόκκινο ή γαλάζιο, που περιλαμβάνει καθημερινές συμβουλές για μια ζωή γεμάτη θετική ενέργεια!
Η αφθονία βρίσκεται στην απλότητα. Η αισιοδοξία γεννιέται μέσα στην αίσθηση της αφθονίας. Σ’ αυτό το ημερολόγιο θα βρεις ιδέες που θα σε εμπνεύσουν, για να γεμίσεις με αισιοδοξία, να βρεις το χαμόγελό σου και να επηρεάσεις θετικά τους γύρω σου. Και να ξέρεις πως η αισιοδοξία μεταδίδεται πιο γρήγορα από τον ιό της γρίπης! Κωδικός: 90424 (Κόκκινο), Κωδικός: 90425 (Γαλάζιο). Διαστάσεις: 12 Χ 16 ● Σελίδες: 368 ● Τιμή: 9,90 €

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Σμαρούλα Παντελή είναι διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Surrey της Αγγλίας. Εργάζεται στην Ελλάδα ως ψυχοθεραπεύτρια και βοηθάει άτομα με φοβίες, κρίσεις πανικού και ψυχοσωματικά προβλήματα. Διευθύνει θεραπευτικές ομάδες με την τεχνική του ψυχοδράματος. Από το 1986 συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, στους οποίους προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια ψυχολογίας και επικοινωνίας για τα στελέχη τους. Έχει διδάξει για επτά χρόνια «Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη» στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Είναι συγγραφέας βιβλίων ψυχολογίας και εκπαιδευτικών παραμυθιών. Διευθύνει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Playback Nuevo. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.mirazomai.com και να επικοινωνήσετε μαζί της στο 210 7225538 ή στο 210 6772069 ή να της γράψετε στο [email protected].
smaroula-panteli (1)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.