Η ιστορία του μικρού σύννεφου

Στο Παιδικό Εργαστήρι των «Πολιτών Εν Γνώσει» για παιδιά 3-5 ετών

Την ιστορία του μικρού σύννεφου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι μικροί φίλοι (από 3 έως 5 ετών) του Εργαστηρίου Λογοτεχνικής & Μουσικής Δημιουργικής Έκφρασης των Πολιτών Εν Γνώσει, την Τετάρτη, από τις 6.00 έως τις 7:30 το απόγευμα στο Palatino (Kωνσταντά με Ροζού).

Σ΄ αυτό το εργαστήρι οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν τον κύκλο του νερού, θα δούνε ενδιαφέροντα βίντεο, θα τραγουδήσουνε, θα δραματοποιήσουνε το παραμύθι, θα φτιάξουνε το δικό τους πουπουλένιο σύννεφο.

Το μικρό πουπουλένιο σύννεφο ησυχία δεν είχε, γύριζε, τριγύριζε… Στο φως του ήλιου έλαμπε σαν φρεσκολουσμένο προβατάκι. Χανόταν σαν λαγός στο φως του φεγγαριού και στο πρώτο φύσημα του ανέμου. Χόρευε σαν πεταλουδίτσα. Όμως κάποια στιγμή το καημένο έβαλε τα κλάματα…Μήπως κάποιος το στενοχώρησε; Μήπως ήταν πολύ ευαίσθητο;

Υπεύθυνη του Εργαστηρίου Λογοτεχνικής & Δημιουργικής Έκφρασης είναι η κ. Έλενα Νταβλαμάνου, εκπαιδευτικός στην Ελληνογαλλική Σχολή Βόλου “Saint Joseph”, Συγγραφέας, κάτοχος Master στα Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθησης και Παραγωγής Διδακτικού Υλικού, με εξειδίκευση στην Παιδική Λογοτεχνία. Υπεύθυνη του Μουσικού Εργαστηρίου είναι η κ. Ανδρεάνα Ράπτη, καθηγήτρια πιάνου, ανώτερων θεωρητικών. Είναι υποψήφια διπλωματούχος σύνθεσης. Από το 2004 διδάσκει σε ωδεία, μουσικές σχολές δήμους και νηπιαγωγεία. Γράφει μουσική και λαμβάνει μέρος σε συναυλίες και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (Καθημερινά 10.00-14.00 & 18.00-21.00)
στη Γ. Καρτάλη 88 & Χατζηαργύρη.Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2421021021 – 6980218621
Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.peg.gr e_mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.