Η κωμωδία «Αχαρνής» στο Βόλο

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Η Φιλοθέατον σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2015, την πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής», σε σκηνοθεσία και απόδοση Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Άρη Σερβετάλη και τον Φάνη Μουρατίδη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Στο Βόλο θα παρουσιαστεί αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 9 μ.μ. , με νέες ακόμη πιο ελκυστικές τιμές εισόδου.
Όταν η πολιτική διαφθορά κυριαρχεί, ο Δικαιόπολης αναλαμβάνει πρωτοβουλία για Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Αξιοκρατία. Ο Γιάννης Κακλέας, απρόβλεπτος πάντα, συνεχίζει τη διερεύνηση της σκηνικής αριστοφανικής φόρμας, με μια πλειάδα εξαιρετικών κωμικών ηθοποιών, σε ένα έργο που υμνεί τα αγαθά της ειρηνικής συνύπαρξης, σαρκάζοντας τους πολεμοκάπηλους.
Παίζουν : Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άρης Σερβετάλης, Φάνης Μουρατίδης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Σωκράτης Πατσίκας, Λάμπρος Κτεναβός, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Τρομπούκη, Κώστας Γαβαλάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Αλέξης Φουσέκης, Αχιλλέας Χαρίσκος, Θανάσης Ζερβόπουλος
Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5» και η εφημερίδα «ΜΑΓΝΗΣΙΑ».

Η προπώληση ξεκίνησε :

Προπώληση: Δίαυλος .Τοπάλη 14, τηλ:24210-25363. Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00. Τρίτη και Πέμπτη 18:00 – 20:30.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία παραγωγής της παράστασης ΑΧΑΡΝΗΣ, του Αριστοφάνη, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, αποφάσισε όπως μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων της. Οι νέες τιμές που ισχύουν από σήμερα 24/7 είναι: Γενική είσοδος: 15 €. Άνεργοι και παιδικά: 12 €

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.