Η Ματούλα Ζαμάνη live στο Βόλο

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο «Lab Art»

«Η Ματούλα Ζαμάνη, η πιο δυναμική περσόνα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής με τη στεντόρεια και αισθαντική φωνή, έρχεται στο Βόλο, στην εναρκτήρια εμφάνιση της χειμερινής περιόδου!», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«365 ημέρες από την πρώτη εκδήλωση στο χώρο τεχνών στο Τσαπαλάτα, το ταξίδι ξεκινάει ξανά.. Καλεσμένη, η συνεργάτιδα του Θανάση Παπακωνσταντίνου και των Burger Project, η χαρισματική Mατούλα Ζαμάνη!
Έχοντας στο δισάκι, καινούργια τραγούδια δικά της αλλά και αγαστών φίλων της, η Ματούλα μας φέρνει αγαπημένες μουσικές, ευφάνταστες διασκευές και ιστορίες φωταγωγού, δίνοντας αστρικό ραντεβού στις 14 Νοεμβρίου στη σκηνή του Lab Art.

Επί σκηνής το σχήμα της, οι πάντα πιστοί σωματοφύλακες αλλά και δυο νέα μέλη που είχαν δευτεραγωνιστικό ρόλο στο Breaking Bad.. Ετοιμαστείτε για τραγούδια με ψυχή, παιχνίδια με δοξάρια και τρομπόνια, ψυχανάλυση στο ντιβάνι με τον Michael Knight και τον Πετρολούκα Χαλκιά, ηλεκτρονικούς ήχους σε παραδοσιακά μονοπάτια, αλλά και φυσικά τη μοναδική φωνή της Ματούλας Ζαμάνη, από το μειδίαμα ως την ανοιχτή αγκαλιά-κάλεσμα για ταξίδι… ‘Επειδή η αισθητική, η αλήθεια και η μνήμη είναι η ηθική του μέλλοντος… Υγεία!’»

Ματούλα Ζαμάνη live! Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Lab Art. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 μμ. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 9€, Ταμείο 12€. Πληροφορίες/κρατήσεις: τηλ: 242140 3454
Προπώληση από : Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots (επί των οδών Καρτάλη, Πολυμέρη & Ευαγγελιστρίας), -Elefantas coffee bar , Τ.Οικονομάκη 70Α, Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστηματα Public | Seven spots | Παπασωτηρίου σε όλη την Ελλάδα. Facebook εκδήλωση: www.facebook.com/events/389854431173309/
Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα» και το www.magnesianews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.