Κερδίστε προσκλήσεις για το θεατρικό: «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω»

Το γνωστό θεατρικό μετά την 6η χρονιά επιτυχίας, στις 17 Ιουνίου στο Βόλο!

Ένας τυφλός. Ένας κουφός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες.
Σ’ αυτή την μικρή Βαβέλ, σ’ αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο… όσο… Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξανά!!!

Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν. Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Σπαντίδας, Σοφια Μανωλάκου.
Το γνωστό θεατρικό μετά την 6η χρονιά επιτυχίας, την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο Βόλο, στο Θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στις 9:15 μ.μ.
Πρωταγωνιστούν: ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΑΝΤΙΔΑΣ – ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ. Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σκηνοθεσία, επιμέλεια κειμένου: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Δημήτρης Καντάς. Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Καντάς. Προπώληση εισιτηρίων στο Δίαυλο (Τοπάλη 14 τηλ. 24210-25363). Γενική είσοδος 12 ευρώ και 15 ευρώ. Στους χορηγούς Επικοινωνίας το «Ράδιο- Ένα 102,5» και το www.magnesianews.gr

Διεκδικήστε δύο διπλές προσκλήσεις

Όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλήρωση για ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα από αυτή την ώρα, μέχρι και τις 13.00 (την Τετάρτη 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015) στο [email protected] , με την ένδειξη «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ» έχοντας το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους και έναν τηλεφωνικό αριθμό, και θα μπουν στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του «Ράδιο-ΈΝΑ» περίπου στις 13:55 την Τετάρτη 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.

den vlepw..-den akouw_de milaw_megali

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.