Μάγεψε … η «Νεράιδα πάνω στο Έλατο»

Η παράσταση του «Άξιον εστί» και του «Σύγχρονου Σχολείου»

«Οι λιλιπούτειοι μαθητές του «Άξιον εστί» και του «Σύγχρονου Σχολείου» μαζί με τις δασκάλες τους μας ταξίδεψαν σ΄ έναν άλλο κόσμο», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Στον κόσμο των Χριστουγέννων των παιδικών μας χρόνων, στον κόσμο της αθωότητας, στον κόσμο των παραμυθιών!…… Στα Χριστούγεννα των παιδιών, έτσι όπως ξεδιπλώνονται μέσα από τα μάτια τους..ένας κόσμος γεμάτος χρώματα, που βγαίνουν απ’ τις καρδιές τους.

Εκεί όπου ανακατεύεται το παραμύθι με την αλήθεια και τα ονειρέματά τους παίρνουν μορφή…. Το έλατο πήρε στην πλάτη του τη νεράιδα και το ταξίδι ξεκίνησε….

Μπότες, γράμματα, ξωτικά, καρουζέλ, ζαχαρωτά, αστέρια, πρίγκιπες, ποντίκια, βασιλιάδες, ζωγράφοι, νεράιδες, κούκλες, μουσική, γλυκές φωνές και τραγούδια ξεδιπλώθηκαν στα μάτια μας, ανάμεσα από σκηνικά και κουστούμια που ξεπηδούσαν από σελίδες παραμυθιών.

Τα λόγια που ξεχώρισαν: «Η υπομονή είναι η δύναμή σου», « Η αγάπη δε λυγίζει δεν σπάει, δε χάνεται κι όλα μπορεί να τα καταφέρει… αρκεί να την πιστέψεις!», «Την αγάπη όταν τη μοιράζεις, μ’ ένα μαγικό τρόπο πολλαπλασιάζεται και δυναμώνει αφήνοντας γύρω της μια γλυκιά γεύση που σε λιγώνει, σαν την καμένη ζάχαρη, σαν το μαλλί της γριάς…!»

Στο κατάμεστο Θέατρο του Πολιτιστικό Κέντρου Νέας Ιωνίας, το κοινό παρακολούθησε μαγεμένο, υπό τον ήχο των μελωδιών ενός πιάνου, τη νεράιδα που υποσχέθηκε ότι κάθε χρόνο θα επιστρέφει και θα χαρίζει σε όλους εμάς το έλατο των παιδιών, το έλατο της ζωής».

aksion esti

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βόλου, κος Αχιλλέας Μπέος, η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, κα Νατάσσα Μορφογιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου, κος Γαλάτης Απόστολος, γονείς και φίλοι του άξιον εστί και του Σύγχρονου Σχολείου.

Όλοι μαζί, πετύχαμε τον σκοπό μας, συγκεντρώσαμε τρόφιμα για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο». Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Το έλατο και τις νεράιδες έντυσε ο Οίκος Νυφικών: «Louis XIV» « Λουδοβίκος 14ος» ΟΙΚΟΣ ΝΥΦΙΚΩΝ: ΣΟΦΙΑ ΔΕΡΡΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Την επιμέλεια των χτενισμάτων και του μακιγιάζ τους ανέλαβαν οι κυρίες: ΕΥΗ ΜΠΕΟΥ, ΕΦΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΛΕΝΑ ΝΤΕΓΚΑ στο “Boutique Hair & Nail Design”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.