Μαθητική συναυλία της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συναυλία των μικρών αλλά και ενηλίκων μαθητών της πραγματοποιεί η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του κ. Παύλου Πλάκα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ., με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς.
Στο πρώτο μέρος, θα παρουσιαστούν οι μικροί μαθητές της σχολής, σε μεμονωμένα κομμάτια που οι ίδιοι επέλεξαν να παίξουν. Στο δεύτερο μέρος, θα λάβουν μέρος τα ορχηστρικά σύνολα και η χορωδία σε μικρά αφιερώματα Ελλήνων συνθετών (Θοδωράκης, Χατζιδάκης), ενώ για πρώτη φορά, από μαθητές του μπουζουκιού, θα υπάρξει αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου.

Τέλος, στο τρίτο μέρος, θα υπάρξει παρουσίαση του τμήματος ενηλίκων μαθητών που θα συνδράμουν αποφασιστικά σε φιλανθρωπικές συναυλίες που θα διοργανώσει η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» κατά τον μήνα Ιούλιο.

Την συναυλία θα παρουσιάσει η Αθηνά Λαοπόδη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.