Με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση χορευτικών τμημάτων

Της «Νέας Αγχιάλου» και του Αγίου Γεωργίου Βόλου

Το αυθόρμητο χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού που κατέκλεισε τον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου Βόλου απέσπασαν οι χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος» και του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βόλου στην κοινή χορευτική παράσταση που έδωσαν την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Με καλαίσθητα επιμελημένες φορεσιές και με την καθοδήγηση του ακαταπόνητου δασκάλου τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στους Παραδοσιακούς Χορούς, Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη μικροί και μεγάλοι χορευτές έξι συνολικά τμημάτων απέδειξαν ότι η παράδοση εμπνέει και εμπνέεται όταν υπάρχει αγάπη και υποστήριξη κοινού και συμμετεχόντων.

Τα τέσσερα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βόλου και τα δύο χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος» χόρεψαν χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία με τη συνοδεία κρασιού και τσίπουρου κατακτώντας το θαυμασμό και τα συγχαρητήρια όλων.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές δεσμεύθηκαν για συνέχιση των προσπαθειών τους και επανάληψη της εντυπωσιακά πετυχημένης χορευτικής εκδήλωσης.

Επιπλέον όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Δήμου Βόλου. Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου, είναι ανοικτή για όλους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.