Με επιτυχία οι παραστάσεις των «Κεραμιδόγατων»

Το έργο «Αχ…Μαρία!»,πέντε σατιρικά και κωμικά θεατρικά κείμενα των Κ.Μουρσελά, Δ.Κεχαΐδη και Γ.Μανιώτη, παρουσίασε η θεατρική ομάδα «Κεραμιδόγατοι» σε δύο παραστάσεις, στις 21 και 22 Ιουλίου, στον καινούριο χώρο της «Αλατοστράτας» στον Αλμυρό. Την σκηνοθεσία έκανε η Έφη Σταυροθεοδώρου. Έπαιξαν(με αλφαβητική σειρά): Κουκιανάκη Μαρία, Ντούκας Δημήτρης, Σαμαρά Εύη , Σιδερίδου Γεωργία, Σταυροθεοδώρου Στέλλα , Στεφανή Δήμητρα, Τσιάρας Γιώργος και Ψαθά Έλενα.

Στις 3 και 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν και οι δύο παραστάσεις των παιδικών και εφηβικών εργαστηρίων των «κεραμιδόγατων» στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού. Τα παιδιά, με εμψυχώτριες την Έφη Σταυροθεοδώρου(θεατρολόγος-μουσικοπαιδαγωγός) και την Εύη Σαμαρά(νηπιαγωγός-ηθοποιός), παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Γιάννους Κόρτσακ, με τίτλο «Τα παιδιά στην εξουσία», κλείνοντας έτσι μία εξαιρετικά δημιουργική χρονιά.

Η θεατρική ομάδα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που την στήριξαν στα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι.

Ευχαριστούμε τον Ν.Τσαμπίρα για την κατασκευή των σκηνικών, τη θεατρική ομάδα Σούρπης για τα σπετσάτα, τον Π.Μπούντη για τα κοστούμια των μεγάλων,τους Στ. Ξυνό και Μαρμαγκιώλη και το Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση των καθισμάτων για τις δύο τελευταίες παραστάσεις .Επίσης, το Δήμο Αλμυρού για τη χρήση της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου για τις πρόβες και για τη διεξαγωγή των παιδικών παραστάσεων και τέλος την «Αλατοστράτα» για την άψογη φιλοξενία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.