Με νέο συμβούλιο ξεκίνησε η Οδηγική Χρονιά του Τ.Τ. Βόλου

Νέα πρόεδρος η Αφροδίτη Πουρναράκη

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, μια εκδήλωση για τα στελέχη αλλά και τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου άνοιξε η Οδηγική Χρονιά 2014 – 2015 για το Τοπικό Τμήμα Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Η νέα Οδηγική χρονιά ξεκίνησε με νέο συμβούλιο το οποίο παρουσίασε η νέα πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Βόλου Αφροδίτη Πουρναράκη : Πρόεδρος : Αφροδίτη Πουρναράκη
Αντιπρόεδρος : Όλγα Σταματοπούλου, Γραμματέας : Άννα Μαρία Τσικρικώνη ,Ταμίας : Έλλη Σαμουηλίδη, Έφορος : Γιώργος Χατζηνώτας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Ροσσάνα Πώποτα
Υπεύθυνη Κατασκηνώσεων και Διεθνών Σχέσεων : Μαριάννα Διομήδη, Υπεύθυνη Εστίας : Ελένη Καραγεωργίου , Υπεύθυνη Υλικού : Ιωάννα Νεστορίδου.

Η νέα πρόεδρος Αφροδίτη Πουρναράκη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσε το λόγο στην απερχόμενη πρόεδρο Ελένη Ψιμοπούλου η οποία παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις της προηγούμενης θητείας. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των μελών του νέου Συμβουλίου ενώ τονίστηκε για μια ακόμη φορά ο στόχος και ο σκοπός όλων των μελών και των φίλων του Οδηγισμού για συνεχή συνεργασία με φορείς και πολίτες για την ανάδειξη της αξίας των ιδεών και ιδεωδών του εθελοντισμού, της ομαδικότητας, της προσφοράς. Παρουσιάστηκε επίσης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Τοπικού Τμήματος Βόλου ενώ ανακοινώθηκε η έναρξη δράσης όλων των ομάδων : των Αστεριών, των Πουλιών, των Οδηγών και των Μεγάλων Οδηγών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.