Με χαμόγελα η έναρξη της οδηγικής χρονιάς του Τμήματος Ν. Ιωνίας

Με χαμόγελα ξεκινά και φέτος η Οδηγική χρονιά για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Νέας Ιωνίας παιδία , στελέχη , Τοπικό Συμβούλιο, Ομάδα Συνεργασίας και γονείς παρευρέθησαν στον Αγιασμό που παραγματοποιήθηκε στο χώρο του Τοπικου Τμήματος (Εστία) .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η συμμετοχή του κόσμου ήταν αισθητή. Πέρα απο τον Αγιασμό δόθηκε καφές και κεράσματα στο κόσμο που παρευρέθη. Προς ενημέρωση του κόσμου πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός στον Άγιο Ανδρέα στο Φυτόκο και στη συνέχεια Μεγάλο Παιχνίδι (Λούνα Πάρκ) στον αύλειο χώρο του. Στα πλαίσια της Μεγάλης Γιορτής που γίνεται με την ευκαιρία της μετάβασης (πέρασμα) των Αστεριών (παιδιά ηλικίας 5-7 ετών) στην ομάδα των Πουλιών (παιδιά ηλικίας 7-11ετών) και αντίστοιχα των Πουλιών στους Οδηγούς (παιδιά ηλικίας 11-15 ετών) . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από 70 παιδιά , στελέχη και πολλοί γονείς , το Τοπικό μας Συμβούλιο και η Ομάδα Συνεργασίας. Μέσα στη φύση σ’ αυτόν τον καταπληκτικό χώρο που είχαν την ευγένεια να μας παραχωρήσουν παίξαμε τραγουδήσαμε κάναμε την Μεγάλη μας Γιορτή ανταλλάξαμε απόψεις έτσι όπως μόνο οι Οδηγοί ξέρουν, ξεκινώντας την Οδηγική μας χρονιά . Θα ήταν χαρά μας η οδηγική οικογένεια να μεγαλώσει δίνοντας δυνατότητες στα παιδιά να μάθουν τις αξίες του Οδηγισμού μέσα απο το παιχνίδι.

Να υπενθυμίσουμε τις ηλικίες των ομάδων μας :
ΑΣΤΕΡΙΑ παιδιά ηλικίας 5-7 χρόνων, ΠΟΥΛΙΑ 7-11 χρόνων, ΟΔΗΓΟΙ 11-14 χρόνων, ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ 14-17 χρόνων. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την Τοπική Έφορο Βουλελίκα Μαριάννα τηλ. 6983060093.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.