«Μητέρα – Η Συνέχεια της Δημιουργίας»

Εκδήλωση απ΄το Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων

Ο “Σύλλογος για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων” σε συνεργασία με το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και τη “Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου” για 18η χρονιά τιμούν τη Μητέρα, με την καθιερωμένη συναυλία
“Μητέρα – Η Συνέχεια της Δημιουργίας”
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θεατράκι του Αναύρου πλησίον του κέντρου “Ενυδρείο”, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στις 6:30 το απόγευμα, με συμβολικό εισιτήριο 5€ που θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Την συναυλία επιμελείται το συγκρότημα του Χρήστου Σταμούλη “ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ”. Παίζουν : πλήκτρα Κώστας Ζάρπας, κρουστά Σωτήρης Ράπτης, κιθάρα – τραγούδι Τάσος Ιωακειμίδης, τραγουδούν επίσης Θωμάς Σκοτίδας και Αλεξάνδρα Σεφαλίδη, μπουζούκι – τραγούδι Κωνσταντίνος Σταμούλης, Μαέστρος – μπουζούκι Χρήστος Σταμούλης.
Θα πλαισιώσουν τα χορευτικά τμήματα του “Συλλόγου για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων” και της ” Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου”. Την όλη εκδήλωση επιμελείται και παρουσιάζει η κα Βίκυ Τσεκούρα.
Στην εκδήλωση θα γίνει τιμητική διάκριση μιας μητέρας 6 παιδιών.
Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο είναι σε ένδειξη μνήμης και ευγνωμοσύνης στις μητέρες που πέρασαν από το “Σύλλογο για τη Διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης Κάτω Λεχωνίων” βάζοντας η καθεμιά τη δική της σφραγίδα. Χρυσούλα Τσεκούρα – Σούλα Μητρουλά – Κατίνα Παπασακελαρίου – Νίνα Γιαννακού – Ελένη Πατρώνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.