«Μιλάμε για το βιβλίο» στο Ράδιο Ένα 102,5

Με τον Γιώργο Μπουμπούση και την Σπύρο Πετρουλάκη…

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο(www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1) κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 21 Ιουνίου, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Γιώργο Μπουμπούση με την ευκαιρία της παρουσίασης της εκπαιδευτικής σειράς «Καλό καλοκαίρι», από την Ελληνοεκδοτική.

Η Ελληνοεκδοτική προσφέρει μέσω της εκπομπής 8 αντίτυπα για παιδιά ηλικίας από 3-12 ετών κατόπιν κλήρωσής μας σε ακροατές και ακροάτριες από όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος Μπουμπούσης γεννήθηκε στο Κιάτο. Είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει αποφοιτήσει από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τον Χανιώτη μουσικό, στιχουργό και συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του πρώτου παιδικού βιβλίου του «Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα», από τις εκδόσεις Μίνωα.

Χορηγός της εκπομπής οι Εκδόσεις Πατάκη, έχουν να μας προτείνουν νέα βιβλία για μικρούς και ενήλικες. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή: 24210-62024. Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.