«Μιλάμε για το βιβλίο» στο Ράδιο Ένα 102,5

Με τον Χρήστο Χωμενίδη, την Δήμητρα Μανθεάκη και τον Νάσο Λαναρά…

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον φιλόλογο Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Την εκπομπή μπορείτε να την ακούτε στη συχνότητα 102,5 στα Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο(www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 live) κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55.

Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας. Αυτό το Σάββατο, 28 Ιουνίου, θα συνομιλήσουμε τηλεφωνικά με τρεις συγγραφείς, τον Χρήστο Χωμενίδη με την ευκαιρία της έκδοσης του νέου του μυθιστορήματος «Νίκη» από τις εκδόσεις Πατάκη, ένα μυθιστόρημα για την Αριστερά και την ελληνική Ιστορία, την Δήμητρα Μανθεάκη για το μυθιστόρημά της «΄Αγγιγμα από πάγο», εκδόσεις Ωκεανός, ένα μυθιστόρημα που μιλάει για τις οδυνηρές περιπέτειες των Μικρασιατών στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη ζωή και τον Νάσο Λαναρά με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του μυθιστορήματός του «50 νευρώσεις των Φαγκρή» από την ΄Ανεμος Εκδοτική, ένα ανατρεπτικό ευθυμογράφημα πολύ «αποκαλυπτικό» της παράνοιας της σύγχρονης κοινωνίας μας.

Χορηγός της εκπομπής οι Εκδόσεις Πατάκη, έχουν να μας προτείνουν νέα βιβλία για μικρούς και ενήλικες. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και συμμετοχή στις κληρώσεις των βιβλίων μας: 24210-62024. Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Σας περιμένω κοντά μας
Διονύσης Λεϊμονής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.