«Μιλάμε για το βιβλίο»

Με τον εκπαιδευτικό συγγραφέα Ηλία Καλλέ…

Φίλες και φίλοι «Μιλάμε για το βιβλίο» με τον συγγραφέα Διονύση Λεϊμονή και φέτος στο Ράδιο 1 του Βόλου, ένα ραδιόφωνο που αγαπάει το βιβλίο, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό.

Καλλές gia dionisiΤην εκπομπή μπορείτε να ακούτε στους 102,5 των Fm ή για την περιοχή της Μαγνησίας ή από το διαδίκτυο πληκτρολογώντας www.magnesianews.gr πατώντας Ράδιο 1 κάθε Σάββατο πρωί στις 10.15 με 11.55. Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε μια ραδιοφωνική παρέα ανθρώπων που αγαπάμε το βιβλίο και διαβάζουμε με την καρδιά μας.

Αυτό το Σάββατο, 12 Μαρτίου, καλεσμένος στο στούντιο του Ράδιο 1 ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας, ένας καλός δάσκαλος, ο Ηλίας Καλλές με την ευκαιρία της έκδοσης της νέας ποιητικής του συλλογής με τίτλο «Διάσπαρτες φωνές» από τις εκδόσεις Δόντι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή για σχόλια, παρατηρήσεις και συμμετοχή στις κληρώσεις βιβλίων 24210-62024.

Μπορείτε επίσης να μας προσφέρετε βιβλία παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας σε μια συνεργασία με το library4all (www.library4all.com) προκειμένου να ενισχύσουμε σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα. Χορηγοί της εκπομπής μας η ΄Ανεμος Εκδοτική(www.anemosekdotiki.gr, Aιγίνης 14 Κυψέλη TK 11362, τηλ. 2108223574) και το Ξενοδοχείο Κυψέλη(Αγίου Νικολάου 1 και Αργοναυτών- Βόλος, τηλ: 24210-24420, www.hotelkipseli.gr).

Ελάτε κι αυτό το Σάββατο να μιλήσουμε για το βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.