«Μπαμπάδες με ρούμι» στο αμφιθέατρο Νέας Αγχιάλου

Απ΄ την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα

Η Θεατρική Ομάδα της Νέας Αγχιάλου παρουσιάζει από την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 έως και την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014, την κωμωδία των Μ. Ρέππα – Θ. Παπαθανασίου «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ». Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο της Νέας Αγχιάλου από σήμερα Πέμπτη 26/6/14 έως και Τρίτη 1/7/14 στις 9,00 το βράδυ.

Η επίσημη πρεμιέρα της Ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/6/14 στις 9,00μ.μ.
Η Θεατρική Ομάδα της Νέας Αγχιάλου ιδρύθηκε το 2003, συμπληρώνοντας φέτος 11 ΧΡΟΝΙΑ συνεχούς παρουσίας, φιλοδοξώντας να γίνει μια εστία έκφρασης, του ταλέντου, της δημιουργικής φαντασίας και του ενθουσιασμού των νέων της δημοτικής ενότητας Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου.

Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας εργάστηκαν σκληρά και συλλογικά όλοι οι συντελεστές της παράστασης , καταθέτοντας την ψυχή τους και αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα της Νέας Αγχιάλου εντάσσεται πλέον στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητας της Διεύθυνσης Πολιτισμού του «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ» και ειδικότερα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. συνεχίζοντας απρόσκοπτα την παρουσία της στο πολιτιστικό περιβάλλον του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων στο Αμφιθέατρο της Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις στο Θερινό Θέατρο της Νέας Ιωνίας και στις Δημοτικές Ενότητες.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Γιώργος Ανδρίτσος, Κατερίνα Τσούκα, Δήμητρα Μπέρτσα, Εύη Τόλια, Σμαρώ Ερρινάκη, Θάλεια Δήμου, Βασίλης Ασδεράκης, Αθηνά Γκούβερη.
Το έργο θα παιχτεί με διάλειμμα 15 λεπτών. Γενική είσοδος: 5€.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.