Νέα παράσταση απ΄ το «Θέατρο ΔΕΝ»

Μετά τις sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» κάνει περμανάντ για τον 13ο σταθμό της περιοδείας της κι έρχεται στο Βόλο.
Μετά τη χθεσινή παράσταση και σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου, ώρα 21:00, στο Αχίλλειον, στην αίθουσα «Νίκος Κολοβός».
Η ουσία του θεάτρου, λέει ο E. Ionesco, είναι η διόγκωση. Για να ξεπεράσουμε την άχρωμη εκείνη περιοχή που δεν είναι ούτε ζωή ούτε θέατρο, πρέπει να υπερβάλλουμε. Να σπρώχνουμε τα πρόσωπα, τις ιστορίες, ακόμα και τα ντεκόρ, πέρα από τα όρια του αληθινού ή του αληθοφανούς, για να φτάσουμε σε κάτι που είναι πιο αληθινό από την ίδια τη ζωή: στη μεγεθυμένη και θεατρική εικόνα της, που εισχωρεί βαθιά κάτω από την επιφάνεια της πραγματικότητας. Στα παραπάνω στοιχεία βασίστηκε και η δική μας “ανάγνωση” του κειμένου.
Σκηνοθεσία- Φωτισμοί: Βασίλης Βασιλάκης
Παίζουν (αλφ.):Λάζαρος Θεοδωρακόπουλος, Βίκυ Ίτσιου, Γιάννης Κοντός, Σιδέρης Νανούδης, Κλέα Σαμαντά, Μαρίτα Τσαλκιτζόγλου.
Μια παραγωγή της ομάδας «Θέατρο ΔΕΝ». Τιμές εισιτηρίων: 10ε (κανονικό) – 8ε (μειωμένο). Κρατήσεις: 6978753450. Προπώληση: στο δισκοπωλείο CLASSIC, Ερμού 187, τηλ 2421020059. Στους χορηγούς επικοινωνίας το «Ράδιο-Ένα 102,5»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.