Νέες εκδόσεις απ΄ τον «ΨΥΧΟΓΙΟ»

Σε νέες εκδόσεις προχώρησαν οι εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ». Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου, μετά την τετραλογία με θέμα τον εμφύλιο, επανέρχεται με ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Στο βιβλίο ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ, παρακολουθούμε τη ζωή και τις σχέσεις πολλών διαφορετικών προσώπων, με φόντο μια γειτονιά στο Μεταξουργείο, που φέρνουν στο φως την όψη μιας διαφορετικής Αθήνας.
Επανεκδίδουμε επίσης το πρώτο βιβλίο της Φανής Πανταζή, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ, ενώ η Δήμητρα Ιωάννου, μετά τη μεγάλη επιτυχία της Κασσάνδρας, μας χαρίζει το νέο της μυθιστόρημα, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΝΕΤΑΣ.
Έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχόμαστε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους λογοτέχνες, ίσως στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας του. Ο Τόμας Πίντσον, συγγραφέας-πολιτισμικό/λογοτεχνικό φετίχ, υπογράφει ένα μυθιστόρημα-σταθμό πάνω στη χαοτική εποχή που ζούμε, με πινελιές σκοτεινού και αμίμητου χιούμορ. Η ΥΠΕΡΑΙΧΜΗ του αποτελεί μια πρόταση για απαιτητικούς αναγνώστες.
Επίσης, εμπλουτίζουμε τη σειρά των ιστορικών βιβλίων μας με ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο από τον Τζον Καρ, “βετεράνο” ανταποκριτή των Times στην περιοχή της Μεσογείου και λάτρη της Ελλάδας: Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, 1940-1941 αποτελεί ένα εξαιρετικό χρονικό της άμυνας των Ελλήνων και της συμμετοχής τους στον αγώνα κατά του φασισμού.
Η πολυαγαπημένη Ξενέρωτη όλων των εποχών επιστρέφει στο σχολείο με νέες τραγελαφικές περιπέτειες στο νέο βιβλίο της Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ 7: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΗ TV STAR.
Τέλος, πλησιάζουν γιορτές και η Αθηνά Πάνου, μετά τις συνταγές για CUPCAKES και COOKIES, μας δίνει στο PARTY εύκολες και γρήγορες συνταγές για αλμυρά και γλυκά κεράσματα που θα κάνουν το πάρτι σας πετυχημένο.
Δείτε παρακάτω όλους τους 15 νέους τίτλους αυτού του εκδοτικού:

Ελληνική λογοτεχνία
Ζωές του φθινοπώρου
Θοδωρής Παπαθεοδώρου
Το πρώτο βιβλίο μιας διλογίας που εκτυλίσσεται λίγο πριν και κατά τη διάρκεια της Επταετίας. Με φόντο το Μεταξουργείο, παρακολουθούμε τη ζωή και τις σχέσεις πολλών διαφορετικών προσώπων, που φέρνουν στο φως την όψη μιας διαφορετικής Αθήνας. Εξαιρετική η πένα του Θοδωρή Παπαθεοδώρου!

Το κυνήγι της αλεπούς
Φανή Πανταζή
Επανέκδοση του πρώτου μυθιστορήματος της Φανής Πανταζή. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, μια συγκινητική ιστορία για τη δύναμη της αγάπης.

Το τραγούδι της Αννέτας
Δήμητρα Ιωάννου
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ “Κασσάνδρα”, ένα μυθιστόρημα που “παίζει” ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν, και μεταφέρει τον αναγνώστη από τη Ζάκυνθο του 17ου αιώνα στην Αθήνα του σήμερα. Περιπέτειες, ανατροπές, αγωνία και έρωτας.

Ξένη λογοτεχνία
Υπεραιχμή
Τόμας Πίντσον
Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους λογοτέχνες, ίσως στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας του. Ο συγγραφέας-πολιτισμικό/ λογοτεχνικό φετίχ υπογράφει ένα μυθιστόρημα- σταθμό πάνω στη χαοτική εποχή που ζούμε, με πινελιές σκοτεινού και αμίμητου χιούμορ. Πρόταση για πραγματικά απαιτητικούς αναγνώστες! Κυκλοφορεί σε 15 χώρες.

Γενικών Γνώσεων
Η άμυνα και η πτώση της Ελλάδας, 1940-1941
Τζον Καρ
Ο Τζον Καρ, “βετεράνος” ανταποκριτής των Times στην περιοχή της Μεσογείου και λάτρης της Ελλάδας, παραθέτει ένα εξαιρετικό χρονικό της άμυνας των Ελλήνων και της συμμετοχής τους στον αγώνα κατά του φασισμού.

Party
Αθηνά Πάνου
Το τρίτο βιβλίο της Αθηνάς Πάνου με ευφάνταστες και εύκολες συνταγές για αλμυρά και γλυκά κεράσματα που θα κάνουν το πάρτι σας πετυχημένο!

Νεανική λογοτεχνία
Η άμυνα και η πτώση της Ελλάδας, 1940-1941
Ρέκβιεμ
Λόρεν Όλιβερ
Το συγκλονιστικό τρίτο και τελευταίο μέρος της ευπώλητης τριλογίας της Λόρεν Όλιβερ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ που κυκλοφορεί σε 34 χώρες. Τα βιβλία της συγγραφέως έχουν πουλήσει περισσότερο από 1 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ.

Vampire Diaries 10 – Οι κυνηγοί 3: Τα παιχνίδια της μοίρας
Λ. Τζ. Σμιθ
Η σειρά Vampire Diaries ολοκληρώνεται με το δέκατο βιβλίο της L. J. Smith. Προβλήθηκε η σχετική τηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα (STAR).

Graphic Novels
Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης 7: Ιστορίες από μια όχι και τόσο λαμπερή TV STAR
Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ
Η πολυαγαπημένη Ξενέρωτη όλων των εποχών επιστρέφει με νέες τραγελαφικές περιπέτειες στο σχολείο. Διεθνές μπεστ σέλερ, η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ ενώ ετοιμάζεται πυρετωδώς κινηματογραφική ταινία.

Παιδική λογοτεχνία
Το σπίτι των μυστικών 2. Μάχη με τα τέρατα
Κρις Κολόμπους & Νεντ Βιζίνι
Οι συναρπαστικές περιπέτειες των Γουόκερ συνεχίζονται με το δεύτερο μέρος της σειράς του γνωστού σκηνοθέτη/ σεναριογράφου Κρις Κολόμπους και του Νεντ Βιζίνι. Το πρώτο βιβλίο αγαπήθηκε από το νεανικό κοινό και βρίσκεται ήδη στην 4η ανατύπωση!

Οι κυνηγοί του θησαυρού
Τζέιμς Πάτερσον
O νούμερο ένα ευπώλητος συγγραφέας βιβλίων για παιδιά και ενήλικες του κόσμου έρχεται στις Εκδ. Ψυχογιός με μια τρελή σειρά περιπετειών για αγόρια και κορίτσια, γεμάτες μυστήριο, δράση, σασπένς, καλούς και κακούς, και πολύτιμους θησαυρούς. Με πλούσια κομιξίστικη εικονογράφηση το βιβλίο θα διαβαστεί από αναγνώστες που μεγάλωσαν με τον Σπασίκλα και τώρα ψάχνουν για κάτι λίγο πιο απαιτητικό! Έπεται συνέχεια…
Κι εσύ μαμά… τον χαλβά σου!
Έλενα Αρτζανίδου
Η Έλενα Αρτζανίδου, εκπαιδευτικός και υπέρμαχος της φιλαναγνωσίας, επιστρέφει με μια νέα ιστορία με θέμα τη σωστή και υγιεινή διατροφή. Με γλυκιά εικονογράφηση, η ιστορία θα διαβαστεί από κορίτσια της 1ης έως και της 3ης δημοτικού.

Το χάρτινο καραβάκι της μαμάς
Ελένη Γεωργοστάθη
Πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας αλλά με τεράστια πείρα στο παιδικό βιβλίο μέσα από τη δουλειά της ως επιμελήτριας κειμένων και της δράσης της στα κοινωνικά μέσα (διατηρεί μπλογκ για το παιδικό βιβλίο). Η εικονογράφηση είναι της Ελίζας Βαβούρη. Μια πανέμορφη ιστορία για τη σχέση μαμάς/κόρης.

Εικονογραφημένα βιβλία
Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών!
Δύο πανέμορφες συλλογές με ιστορίες που θα τις αγαπήσουν τα παιδιά και θα τις διαβάσουν ξανά και ξανά!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.