Το γεγονός ότι η μαγειρική τέχνη και ως επάγγελμα είναι όμορφο αλλά ταυτόχρονα δύσκολο ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο-Ένα 102,5» η γνωστή και αγαπητή σεφ κα Ντίνα Νικολάου.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Μόνος στην κουζίνα», η κα Νικολάου συνομίλησε με τον Ηλία Κουτσερή και έδωσε πολύτιμες συμβουλές αλλά και απαντήσεις για το πώς είναι να μαγειρεύει κανείς «Μόνος στην Κουζίνα» καθώς και τι πρέπει να γνωρίζει, αν υπάρχουν συνταγές και υλικά που μπορούν να μας δώσουν οικονομικά φαγητά, τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ έδωσε συμβουλές τόσο προς τις νοικοκυρές, όσο και προς νέους που επιθυμούν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του μάγειρα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































