Ξεκινούν χορευτικά και εγγραφές στα Σύλλογο Θρακών Μαγνησίας

«Στα 22 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου μας, κυρίαρχο γνώρισμα ήταν και είναι ο σεβασμός στην λαογραφική κληρονομιά και τα πολιτιστικά δρώμενα της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Σε αυτό το δρόμο που επιλέξαμε ζητάμε να γίνετε συνοδοιπόροι μας. Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια διατήρησης της ταυτότητάς μας, στην αναβίωση των εθίμων μας, στα μουσικά και χορευτικά μας τμήματα». Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Θρακών Μαγνησίας.

Όπως αναφέρουν, «συνεχίζουμε και φέτος όπως και κάθε χρόνο από την πρώτη Τετάρτη του Οκτώβρη. Κάθε Τετάρτη: Τμήματα ενηλίκων: 19.00-20.00 Παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα. 20.00-21.00 Θρακιώτικα τμήμα εμφανίσεων. Χοροδιδάσκαλος: Αντώνης Τζαφέτας.
Και κάθε Σάββατο απόγευμα 5-6 παιδικό τμήμα, με Θρακιώτικα αλλά και παραδοσιακά απ όλη την Ελλάδα. Δασκάλα: Μαρία Μάντζαρη.
Και όπως πάντα φοιτητικά – στρατιωτικά, ούτε μισό εισιτήριο, αλλά δωρεάν. Τα μαθήματα θα γίνονται στον ίδιο και με πέρυσι χώρο, δηλαδή στο 2ο – 9ο Δημ. Σχολείο στη Ν Ιωνία. Σας καρτιράμι όλους παλιούς και νέους, για άλλα πιο πολλά… κουντουρτίσματα. Τηλ. επικοινωνίας 6974-335978».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.