Ξεναγήσεις στο «Κέντρο Έρευνας και Προστασίας της άγριας ορχιδέας»

O Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς δίνοντας όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «μεγάλη σημασία στην προβολή και ανάπτυξη της περιοχής, υποδέχθηκε τον Φυσιολατρικό Όμιλο Νίκαιας το Σάββατο 3 Ιανουαρίου για επίσκεψη στο «Κέντρο Έρευνας και Προστασίας της άγριας ορχιδέας στο βόρειο Πήλιο» με έδρα την Κερασιά.
Όπως τονίζεται, «ήλθαν δύο πούλμαν με 100 περίπου επισκέπτες. Ενημερώθηκαν με λεπτομέρεια για τις άγριες ορχιδέες που έχουν βρεθεί σε περιοχές κοντά στην Κερασιά( πάνω από 50 είδη, υποείδη, ποικιλίες και υβρίδια, ταυτοποιημένα φαινοτυπικά και γενετικά) και για την χλωρίδα και πανίδα.
Επίσης επισκέφθηκαν και το Μουσείο Ηλία Λεφούση Ο ενθουσιασμός των επισκεπτών ήταν εμφανής για την ενημέρωση και την γνωριμία της περιοχής και υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν στην περιοχή της Άνω Κερασιάς για πεζοπορία που διαθέτει άφθονες η περιοχή. Όσοι σύλλογοι και σχολεία ενδιαφέρονται για επίσκεψη να απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου ή στα τηλ.2428073178-73155. Την ενημέρωση-ξενάγηση έκανε ο υπεύθυνος του Κέντρου κ. Οικονομίδης Δημήτρης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.