Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ πραγματοποιούνται συναυλίες μουσικής για το φιλόμουσο κοινό της πόλης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η επόμενη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην πλατεία Πανεπιστημίου. Θα εμφανισθούν ο Πάρης Ζίκος μαζί με τους Νικόλα Τσιακαλέα στο μπάσο, Κώστα Κλίτση στα κρουστά και Θάνο Παπανικολάου στην κιθάρα και στο σαξόφωνο, σε ποπ ροκ έντεχνα τραγούδια.
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο ώρες γεμάτες μουσική από τους ATC και πάλι στην πλατεία Πανεπιστημίου στις 20:00. Το συγκρότημα ATC δημιουργήθηκε από όρεξη και μεράκι που συσωρεύτηκε εδώ και αρκετά χρόνια, με σκοπό να παίζει Ροκ μουσική χωρίς όρους και ταμπέλες.
Μελωδίες του 70′ του 80΄και μεταγενέστερες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της συναυλίας με στόχο να προσελκύσει κοινό κάθε ηλικίας. Τα μέλη του γκρούπ είναι: Βαγγέλης Ματζαφλέρης (bass & vocals), Αποστόλης Μπαλαμπάνης (guitars), Γιώργος Κατσαούνης (drums) και Κατερίνα Ιωαννίδου (vocals)».
































