Οι σύλλογοι κόβουν τις πίτες τους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

# Ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Βόλου προσκαλεί όλους τους Ρουμελιώτες (από τους Ν. Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας) και τους φίλους, σ’ ένα Ρουμελιώτικο γλέντι, σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, στις 8.30μ.μ., με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και του ετήσιου χορού, στο κέντρο «Λίμνη». Η τιμή της κάρτας είναι 10€ και περιλαμβάνει το φαγητό, τα ποτά και δημοτική ορχήστρα. Πληροφορίες στα τηλ. 24210 22034, 6977863440, 24210 47626, 24210 50346.
# Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο κέντρο «1/3», ( Καρυωτάκη 12, με Γιάννη Δήμου). Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του συλλόγου να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Τιμή κατ΄ άτομο 12 ευρώ. . Πληροφορίες τηλ. 2421048988, κιν. 6945173417.
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τσιμέντων Βόλου καλεί τα μέλη του στην κοπή της πίτας, η οποία θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 7 Φεβρουαρίου, ώρα 10.30, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, καθώς και στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα γίνει στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 στο κέντρο Σουίπας Παλλάς, στις Αλυκές. Εισιτήρια για τον χορό στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ανθ. Γαζή 94.
# Ο Σύλλογος των Απανταχού Μακρυρραχιωτών «Γεώργιος Κανισκέρης» διοργανώνει τον 6ο ετήσιο χορό σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο «ΕΝΥΔΡΕΙΟ» (πάρκο Αναύρου) για την κοπή της πατροπαράδοτης πίτας. Τραγούδι: Μαρίνα Σαμαρά – Μπαρούτα. Στην τιμή κάρτας περιλαμβάνεται φαγητό και απεριόριστο ποτό. Ώρα έναρξης 21.00.
# Σήμερα Σάββατο 7 Φεβρουαρίου ο «Σύλλογος φίλων λαϊκού τραγουδιού ο Στέλιος Καζαντζίδης» με άξιες φωνές θα προσπαθήσει να αναπαράγει αυτή τη χρυσή εποχή του λαϊκού στο «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΝ ΓΕΥΣΕΙΣ» στις 9 το βράδυ και καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί όπως κάνουμε πάντα λαϊκά και Καζαντζιδικά τραγούδια. Για πληροφορίες Μακρυνίτσης 136 και στο τηλέφωνο 6974485121».
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, όπως κάθε χρόνο, κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και συνεστίαση στις 8 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30, ημέρα Κυριακή, στο κέντρο «Λουκάντα» στις Αλυκές. Φιλική τιμή κάρτας 10 ευρώ για τα μέλη. Προμήθεια κάρτας μόνο από τα γραφεία.
# Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Ψυγείων Αγριάς προγραμματίζει την κοπή της βασιλόπιττας του Συλλόγου στις 08 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 στο E.Π.Α.Λ. Αγριάς. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «η συμμετοχή σας θα είναι χαρά για μας και κινητήριος δύναμη για τη συνέχιση της ύπαρξης του συλλόγου».
# O Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Μαγνησίας προσκαλεί όλα τα μέλη του για την κοπή της πίτας που θα γίνει την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο κέντρο “Ενυδρείο” στον Άναυρο. Η ώρα προσέλευσης είναι 11π.μ., όπου θα κόψουν την πίτα τους και θα ανταλλάξουν ευχές. Όσα μέλη και φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν για φαγητό με πλήρες μενού και τιμή 10 ευρώ. Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6939140003 του Προέδρου κ. Ιωάννη Σαρακατσάνου.
# Ο Σύλλογος Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» καλεί τα μέλη του να παρευρίσκονται στην ετήσια απολογιστική συνέλευση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημαρχείου Βόλου, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ. έως 13.00 μ.μ. Μετά το πέρας της γενικής συνελεύσεως θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
# Οι Συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Ν. Μαγνησίας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 & ώρα 1:00 το μεσημέρι στο εστιατόριο ΠΑΡΑΛΙΟ (παραλία ΑΝΑΥΡΟΥ). Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 24210-33354(κ. Ροντογιάννης Ιωάννης).
# Την καθιερωμένη πίτα της πρόκειται να κόψει την ερχόμενη Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της, (στην οδό Κοραή 87) η Ένωση Κυπρίων Μαγνησίας.
# Ο Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ. στο Ξενοδοχείο “ΠΑΡΚ” , κλείνοντας 21 χρόνια συνεχούς δράσης και προσφοράς , κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2015 ,μέσα σε μια πανδαισία παραδοσιακών ήχων ,εικόνων ,χρωμάτων και γεύσεων που θα απολαύσουν ελεύθερα όσοι τυχεροί παραβρεθούν στη φετινή ανοιχτή εκδήλωση ,όπου θα δοκιμαστούν μοναδικά τυριά , άφθονος βιολογικός οίνος από τις πλαγιές του Ολύμπου και οι μοναδικές Ελασσονίτικες πίτες ,που οι ίδιες οι Ελασσονίτισσες του Βόλου ετοιμάζουν με περισσή φροντίδα.–Ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» -8 Φεβρουαρίου 2015 –ώρα 11.00 π.μ.(Συμβολική τιμή εισόδου 6 €) Πληροφορίες : Κ. Σκριάπας Τηλ. 6974-881944.
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Ν. Μαγνησίας, διοργανώνει εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, στις 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Ξενία Βόλου.
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βόλου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στο κέντρο «Ενυδρείο».
# Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας (ΣΥ.Ρ.ΜΑ.) την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 6μμ στην έδρα του συλλόγου, θα κόψει την πίτα του. Θα ακολουθήσει γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Πληροφορίες στα: RU752/SV4J & www.sz4srm.gr
# Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών Μαγνησίας (ΣΙΣΑΜ), «στις 12 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη–Αναπαύσεως), Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας για όλα τα μέλη. Απαραίτητη η παρουσία όλων. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ. 24210-39719».
# Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ν. Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» καλεί όλα τα μέλη αλλά και φίλους του Σωματείου, στην ετήσια εκδήλωση – κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:30 στο εστιατόριο “Κ.Χ. 1948” ( τέρμα Κύπρου Βόλος).
# Ο Σύλλογος Πολυνεριτών Τρικάλων Ν.Μαγνησίας διοργανώνει τον ετήσιο χορό
και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του με συνοδεία κλαρίνου και
δημοτικών τραγουδιών το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00 μ.μ.
Στην ταβέρνα “ Η Καλή Καρδιά ” στον Άι-Γιώργη Βελεστίνου.
# Το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 9.30 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, στα Μελισσάτικα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν μουσική και τραγούδια από Βολιώτες δικηγόρους.
# Η κοπή της πίτας της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης Βόλου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Παρκ» στις 12.30 το μεσημέρι, συνοδεία ζωντανής μουσικής. Δηλώσεις και κάρτες συμμετοχής στο γραφείο της Λέσχης, Σπ. Σπυρίδη 30, 2ος όροφος, τηλ. 23935, καθημερινά 10-12π.μ.
# Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βόλου «Ιάσων», διοργανώνει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00, στην ταβέρνα «Καστέλι», την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και αποκριάτικο γλέντι. Τιμή πρόσκλησης 14 ευρώ ενήλικες και 7 ευρώ τα παιδιά. Περιλαμβάνεται φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.
# Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανιών διοργανώνει συνεστίαση , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στις 13.00 στο κέντρο «Σουίπας Παλλάς» στις Αλυκές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.