«Οι Τενόροι» απόψε στο Βόλο!

Με περιοδεία που ξεκίνησαν σε όλη την Ελλάδα

Η μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα, ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ, ξεκινά την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα την 1η Ιουλίου από το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια, ενώ σταθμός θα αποτελέσει και ο Βόλος απόψε Δευτέρα 20 Ιουλίου, στο ανοικτό δημοτικό θέατρο Βόλου, ενώ εισιτήρια προπωλούνται στο Δίαυλο.

Πρόκειται για μια απολαυστική, ξεκαρδιστική κωμωδία, βασισμένη στο Ζητείται τενόρος του Κεν Λούντβιχ, σε διασκευή/σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη και πρωταγωνιστές τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Θανάση Τσαλταμπάση, Πάνο Σταθακόπουλο, Βιβή Κόκκα, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Άννα Μενενάκου και τον Γιώργο Παπαζήση.

Η διασκευή διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα σε μια σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου.

Ο Διευθυντής της Λυρικής Ερρίκος Μπαλτάς (Πάνος Σταθακόπουλος) και ο Βοηθός του Μάξιμος (Θανάσης Τσαλταμπάσης) περιμένουν αγωνιωδώς την άφιξη του παγκοσμίως καταξιωμένου τενόρου Τίτο Μερέλλι (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ο Μερέλλι έρχεται στην Λυρική για να τραγουδήσει την όπερα του Giuseppe Verdi: ΟΘΕΛΛΟ.

Ο Μπαλτάς έχει επιφορτίσει την ευθύνη του Μερέλλι στον βοηθό του για να φτάσει στην ώρα του στην πρόβα και στην παράσταση. Στη σουίτα του ξενοδοχείου περιμένει και η κόρη του Μπαλτά, η Μαργαρίτα (Άννα Μενενάκου), που είναι μεγάλη θαυμάστρια του και ελπίζει να τον συναντήσει…

ΔΙΑΝΟΜΗ
Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Τίτο Μερέλλι: Παγκόσμιας φήμης τενόρος), Θανάσης Τσαλταμπάσης (Μάξιμος: Βοηθός του Ερρίκου Μπαλτά), Πάνος Σταθακόπουλος (Ερρίκος Μπαλτάς: Διευθυντής της Λυρικής), Βιβή Κόκκα (Μαρία: Γυναίκα του Τίτο), Κωνσταντία Χριστοφορίδου (Ντίνα Βαλάση: Σοπράνο), Άννα Μενενάκου (Μαργαρίτα: Η κόρη του Ερρίκου Μπαλτά, Γιώργος Παπαζήσης (Γκρουμ: Απολυμένος τραγουδιστής της οπερέτας). Στους χορηγούς επικοινωνίας για το Βόλο το «Ράδιο-Ένα 102,5».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.